Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Film Jánošík začal svoj historický predpredaj!

Jánošík
Jánošík

Koprodukčný slovensko-poľsko-česko-maďarský veľkofilm Jánošík. Pravdivá história už 2 mesiace pred svojim uvedením do kín prepisuje históriu! Najnovšie spracovanie príbehu slovenského národného hrdinu bude mať ako prvý film vôbec vo filmovej histórii u nás v predstihu svoj vlastný predpredaj vstupeniek na premietania v prvom týždni od premiéry 10. septembra 2009.

Už od stredy 1. júla si môžu tí, ktorí chcú vidieť „nového Jánošíka“ ako prví na Slovensku, zakúpiť svoju vstupenku na predstavenia v bratislavských multikinách Palace Cinemas. Vstupenku si je možné zakúpiť iba na prvý týždeň od premiéry, teda od 10.9.2009. A nielen to, prvých 200 záujemcov ich bude mať dokonca za špeciálnu cenu!

Denisa Biermannová, distribútor filmu: „Po našej júnovej tlačovej konferencii, kde sme zverejnili dátum premiéry filmu sme dostali veľké množstvo otázok na možnosť dostať sa na premiéru filmu a vidieť film ako prvý, tak sme si povedali, že vyskúšame tento vo filmovej brandži doteraz nepoznaný krok a dáme k dispozícii limitovaný počet vstupeniek na úplné prvé premietania filmu „Jánošík.Pravdivá história“ a to v bratislavských multikinách."

Ide o historický krok v slovenskom filmovom priemysle, v ktorom doteraz nebolo možné predplatiť si mesiace dopredu vstupenku na svoj obľúbený film. V hudobnom priemysle pritom predpredaje na koncerty a festivaly fungujú roky pre každého, kto chce mať istotu, že sa na jeho obľúbený koncert dostane... Predpredaj vstupeniek na film Jánošík.Pravdivá história priamo v kinách Palace Cinemas Bratislava.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu