Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pľuščenko: Posledná exhibícia na Slovensku už v apríli

Jevgenij Pľuščenko Zobraziť galériu (4)
Jevgenij Pľuščenko

Najprestížnejšia krasokorčuliarska show na svete v podaní olympijského šampióna, trojnásobného majstra sveta a päťnásobného majstra Európy Jevgenija Pľuščenka zavíta v apríli opäť na Slovensko. Fenomenálny ruský krasokorčuliar sa so svojimi hosťami predstaví v programe nazvanom „Svetová exhibícia“ 16. apríla v košickej Steel Aréne.

Diváci uvidia to najlepšie zo svetovej krasokorčuliarskej školy: sólistov, športové páry, tanečné dvojice aj ľadovú akrobaciu a to všetko opäť za hudobného doprovodu maďarského husľového virtuóza Edvina Martona.

V show sa okrem Jevgenija Pľuščenka predstavia aj Nemci Aľona Savčenková, Robin Szolkowy, svoje vystúpenie na východe republiky už potvrdil Jozef Sabovčík a aj tentoraz „Žeňa“ prisľúbil pritiahnúť na Slovensko okrem iných aj čerstvých majstrov sveta z majstrovstiev sveta v krasokorčuľovaní, ktoré budú v druhej polovici marca v Los Angeles. Jevgenij dokonca „privezie“ ďalšieho „fešáka“ krasokorčuľovania – nezabudnuteľného Švajčiara Stéphane Lambiela.

Táto exhibícia bude jeho poslednou pred olympiádou, keďže Jevgenij sa vracia na amatérsky ľad s jasne daným cieľom – úspešnou reprezentáciou na OH vo Vancouveri: „Pôvodne som už mal byť v tejto chvíli medzi amatérmi, ale trošku som to prehnal v príprave a tak som si musel dať do poriadku svoje kolená... Túto sezónu som už súťažne vypustil, o to viac sa teším na svoje posledné exhibície, ktoré musím brať ako vážnu prípravu“ dodal Pľuščenko pri nedávnej návšteve Prahy, kde vznikla aj myšlienka opätovného návratu na Slovensko.

Všetky jeho minuloročné show boli famóznym zážitkom - tie tohtoročné by ešte rád vyšperkoval: „Nechajte sa prekvapiť!“ odkazuje na Slovensko a medzi štyrmi očami priznáva aj pravý dôvod jeho návratu k nám: „U vás stretávam najkrajšie dievčatá okolo ľadu…“.

Pľuščenko v Košiciach

Zapojte sa do súťaže o 10 vstupeniek na Svetovú exhibíciu v Košiciach – TU.

Vstupenky na ľadovú show „Jevgenij Pľuščenko – Svetová exhibícia“ si môžete zakúpiť TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu