Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nový Robin Hood!

Robin Hood
Robin Hood

Na nakrúcaní nového filmu o Robinovi Hoodovi sa zídu samé slávne mená.

Americká herečka Sienna Miller potvrdila, že v ďalšom filmovom spracovaní príbehu o bájnom anglickom hrdinovi si zahrá jeho spoločníčku Marion. Hoodovho najväčšieho nepriateľa, šerifa z Nottinghamu, má stvárniť Russell Crowe. Snímku bude režírovať nositeľ ceny Emmy Sir Ridley Scott, scenár napíše laureát Oscara Brian Helgeland. Zatiaľ však nie je známe, kto si zahrá samotného Robina Hooda.

"Práve som sa to dozvedela. Je to tá najvzrušujúcejšia novinka na svete," povedala Miller v rozhovore pre britskú spoločnosť BBC. Hollywoodu však hrozí štrajk hereckej asociácie Screen Actors Guild, "takže nie je na sto percent isté, že to urobia, ale vyzerá to nádejné," dodala. Dvadsaťšesťročná herečka sa vyjadrila, že "nemohla dostať lepšiu rolu".

V novom spracovaní slávneho príbehu bude šerif z Nottinghamu pre zmenu sympatickým hrdinom bojujúcim s nie až takým hrdinským Robinom Hoodom. Russell Crowe nebude pod režisérskou taktovkou Ridleyho Scotta hrať po prvý raz. Spoločne už pracovali na oscarovej snímke Gladiátor (2000).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu