Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Savoy Gallery - podmanivý svet umenia v srdci Bratislavy

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SAVOY GALLERY)

Príjemne strávené nedeľné popoludnie, krátky únik počas hektického dňa alebo len zastávka počas prechádzky v meste – návšteva galérie dokáže akúkoľvek udalosť povzniesť na inú úroveň. Len si to predstavte – prechádzka medzi umeleckými dielami, inšpirácia a nové podnety spôsobia, že aspoň na chvíľu zabudnete na bežné starosti a naplno sa oddáte sile, ktorá sála z tvorby umelcov.

Nie nadarmo sa hovorí, že umenie lieči. Avšak nielen to – tak ako umenie priťahuje, môže aj provokovať a odpudzovať. Jednoducho, umenie nám ponúka možnosť vidieť veci v inom svetle a je už len na nás, ako ho prijmeme.

Ak vám umenie nie je cudzie, alebo sa chcete postupne ponoriť do fascinujúceho sveta tvorby, prijmite pozvanie do galérie moderného umenia Savoy Gallery, ktorá sa nachádza v samom centre Bratislavy. Konkrétne v priestoroch luxusného komplexu Carlton-Savoy, čo dáva návšteve galérie ďalší rozmer – rozmer elegancie a noblesy starej Bratislavy. Budova má za sebou bohatú históriu, ktorá siaha až do 13. storočia, a pôsobivý exteriér a interiér tak umocňujú dojem z vystavených umeleckých diel. Stačí zatlačiť na dvere...a ocitnete sa v príjemne zariadenom priestore, kde neexistujú hranice pre fantáziu a predstavivosť. V priestore plnom pozitívnej energie, ktorá obklopí vaše zmysly.

V galérii budete môcť objaviť nielen tvorbu uznávaných umelcov, ale aj začínajúcich autorov zo Slovenska i zahraničia. Jedným z cieľom Savoy Gallery je totiž prispievať ku zvyšovaniu významu výtvarného umenia a umeleckého povedomia. Galéria prezentuje umelecké diela predovšetkým prostredníctvom krátkodobých výstav, vďaka čomu môže poskytnúť bohatší a rôznorodejší pohľad na súčasnú výtvarnú scénu.

Inšpirovali sme vás? Pri najbližšej návšteve historického centra Bratislavy si Savoy Gallery rozhodne nenechajte ujsť – veď ocitnúť sa vo svete imaginácie a výsledkov tvorivej sily je také príjemné!

Vstup do galérie je bezplatný.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu