Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

O tohtoročného Slávika môžete hlasovať aj cez internet

Jožo Ráž (v pozadí zahalený dymom z cigary) a Martina Schindlerová Zobraziť galériu (2)
Jožo Ráž (v pozadí zahalený dymom z cigary) a Martina Schindlerová

BRATISLAVA - Novinkou ankety o najobľúbenejších spevákov Slávik 2006 bude internetové hlasovanie. Podľa organizátorov to môže zvýšiť reprezentatívnosť ankety. Galavečer s vyhlásením výsledkov a najobľúbenejšími pesničkami sa 2. decembra prvýkrát odohrá v Národnom tenisovom centre (NTC).

ankete, do ktorej sa každý rok zapojí asi 60.000 ľudí, sa doteraz hlasy posielali poštou. Tentoraz pribudne aj internetový formulár. "Máme stopercentné garancie, že sa systém nebude dať zneužiť," povedal dnes novinárom organizátor Pavol Danišovič z produkčného domu Forza. Odosielateľov totiž budú registrovať aj preto, že budú hrať o peňažné ceny.

Tento rok opäť vyhlásia víťazov v kategóriách spevák, speváčka a skupina, skokan roka, objav roka, rádioslávik - najhranejší interpret v rádiách. Minulý rok sa ujali aj kategórie Slamený slávik pre sklamanie roka, na webe sa bude hlasovať aj o hite roka a najhoršie oblečenej hviezde. Vlani získali najviac hlasov Zuzana Smatanová, už tradične aj Miro Žbirka a Elán, objavom roka bola slovenská SuperStar Katarína Koščová.

Kto bude hosťom večera zo zahraničia, ešte organizátori prezradiť nechceli, zrejme však opäť siahnu po niektorej vychádzajúcej popovej hviezde, ako boli Natasha Bedingfield, či Patrick Nuo. Zatiaľ nie je známe ani meno režiséra, či moderátorov galavečera, z ktorého priamy prenos odvysiela televízia Markíza.

Slávik sa po Istropolise a Inchebe presťahuje do NTC, už teraz však "poškuľuje" po novom Slovenskom národnom divadle, ktoré otvoria 14. apríla 2007. Hoci sa tam podľa Daniša zmestí menej ľudí, neporovnateľnou je javisková technika.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu