Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poznáme výhercov súťaže s tanečným filmom Let´s Dance All In

Let´s Dance All In Zobraziť galériu (32)
Let´s Dance All In (Zdroj: Bontonfilm)

Topky.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm a.s. a spoločnosťou Bubbleology pre vás pripravili súťaž o poukazy na nákup osviežujúcich nápojov Bubbleology, lístky do kina a DVD.

Najnovšia časť filmovej série Let’s Dance združuje hviezdne obsadenie predchádzajúcich filmov – tentokrát na pozadí trblietavého Las Vegas.

Réžie piateho dielu tanečnej série sa ujala choreografka, tanečníčka a režisérka Trish Sie. Prezradila, že film ponúkne absolútne špičkové tanečné výkony: „Tanec je jednou z hlavných hviezd tohto filmu. A choreografi boli najdôležitejším tímom špeciálnych efektov, ktorý sme vo filme použili. Podarilo sa im zostaviť tanečné čísla, ktoré sú natoľko ohromujúce, náročné a inovatívne, že môže byť pre divákov ťažké uveriť, že sú skutočné.“

 

Zapojte sa do súťaže. Traja z Vás môžu vyhrať poukaz na nákup v Bubbleology v hodnote 10 €, lístok do kina pre 2 osoby a k tomu DVD štvrtého filmu zo série Let´s Dance: Revolution

Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku.

V ktorom meste sa odohráva finále televíznej talentovej súťaže, v ktorom svojím tancom zabojujú aj Sean, Andie a ich novozaložená tanečná skupina?

A/ Los Angeles

B/ Rio de Janeiro

C/ Las Vegas

Výhercovia:

Andrea Namešpetrová, Prešov

Zuzana Figurová, Bratislava

Mária Rogozinská, Košice

Bahoželáme!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu