Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Belohorcová mala búračku!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (9)
Zuzana Belohorcová

SEKULE - Moderátorka Zuzana Belohorcová (29) si v nedeľu na vlastnej koži overila, čo to znamená mať šťastie v nešťastí. Dlho očakávané nedeľné finále Veľkého brata sa jej stalo takmer osudné. Cestou z Prahy neďaleko Sekúl dostal jej peugeot na zľadovatenej vozovke šmyk a niekoľkokrát sa prevrátil.

Vozidlo na streche s blondínkou za volantom pristálo až v priekope. Vystrašená Zuzana okrem poriadneho šoku vyviazla z havárie bez škrabanca. Napriek prežitej dráme sa večer postavila pred kamery a veľkolepý galavečer z nádvoria domu Veľkého brata odmoderovala akoby sa nič nestalo. Zuzaninu ostražitosť za volantom zrejme narušili udalosti spred niekoľkých dní, keď bol v médiách pretriasaný jej vzťah s podnikateľom Borisom Kollárom (40). Ten sa s ňou po odhalení ich mileneckého pomeru rozišiel. Moderátorka sa vracala nadránom z Prahy, kde večer predtým uvádzala vianočný večierok známej zlatníckej firmy. Ponáhľala sa do Markízy na generálku finálového večera Big Brother-Súboj. Do cieľa cesty jej zostávala iba polhodina, keď zrazu dostala šmyk a auto začalo na diaľnici "tancovať". Zuzana vyletela z vozovky, dva razy urobila s peugeotom kotrmelec a hrôzostrašný akrobatický kúsok ukončila v priekope, kde auto pristálo na streche. Vozidlo bolo nepojazdné - všetky sklá na ňom vybité a vnútrajšok plný hliny. Navyše ju na mieste nehody policajti zdržali asi dve hodiny.

Plavovláska na nepríjemnú nedeľnú udalosť z diaľnice D2 nechcela spomínať, no zdôraznila, že sa "to stalo vinou počasia". Napriek prežitému šoku dokázala Zuzana bez problémov odmoderovať aj finálový večer z nádvoria kontajnera Big Brother-Súboj a nebolo na nej poznať, že len pred niekoľkými hodinami mohla prísť o život. Pomohli jej aj zruční markizácki vizážisti, vďaka ktorým vyzerala v ten večer naozaj dobre. Dokonca prišla aj na záverečnú párty do známeho bratislavského podniku, kde sa výborne zabávala až do skorých ranných hodín.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu