Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Mikla: Krstiť bude v dome Veľkého brata

Divoký spevák chce svoj debut uviesť do života až dvakrát. Zobraziť galériu (13)
Divoký spevák chce svoj debut uviesť do života až dvakrát.

BRATISLAVA - Jeden sa mu zrejme máli. A kedže kontroverzný spevák, moderátor a najdivokejší finalista SuperStar Robo Mikla (23) musí mať vždy niečo extra, rozhodol sa pokrstiť svoj debutový album Nedokončená až dvakrát. Jeden z krstov by sa mal údajne uskutočniť priamo pod strechou Veľkého brata.

„Áno je pravda, že chcem mať až dva krsty,“ netajil Robo a priznal, že jeden z nich by mal byť v dome Veľkého brata. Dôvodom je aj to, že divoký Mikla naspieval úvodnú pieseň k celej reality show. „Robo by mal vstúpiť do domu v piatok alebo v sobotu,“ predpokladá hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová. Nový Čas však zistil, že vtedy má Mikla nakrúcať Deka hity. A to rovno vo Vysokých Tatrách.

„Vyzerá to tak, že urobíme kompromis a do domu pôjdem už vo štvrtok alebo až v nedeľu,“ dodal. Ďalší krst sa má konať 13. decembra v jednom z bratislavských podnikov, kam si Robo pozval aj niekoľko zaujímavých hostí. Ako to však všetko napokon dopadne, uvidíme. Extravagantný spevák nás môže totiž ešte všeličím prekvapiť!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu