Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Luxusná párty boháčov: Kollár sa chystá podplácať!

Boris Kollár si pólo nezahrá, svojim hráčom poriadne zaplatí. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár si pólo nezahrá, svojim hráčom poriadne zaplatí.

BRATISLAVA/ŠTRBSKÉ PLESO – Už čoskoro to vypukne! Po minuloročnom úspechu sa bude v Tatrách konať aj druhý ročník luxusnej zábavky pre bohatých - turnaj v konskom póle. Na Štrbskom plese sa opäť bude súťažiť na zamrznutom jazere. Honosnej akcie sa zúčastní aj podnikateľ Boris Kollár (45), ktorý sa chystá vo veľkom rozhadzovať peniaze!

Zas sa plesnú po vrecku! Začiatkom februára sa budú mať prominenti opäť kde predviesť. V Tatrách totiž vypukne druhý ročník turnaja v konskom póle. A organizátori sa ani tentoraz nenechajú zahanbiť.

O hostí bude kráľovsky postarané. Slovenská smotánka si bude pochutnávať na kulinárskych lahôdkach slovenskej kuchyne, ale aj na cudzokrajných špecialitách. Popíjať sa budú samozrejme len tie najlepšie značky vín. A vo VIP priestore si budú môcť boháči obzrieť luxusné auto v hodnote 150 tisíc eur, ktoré bude mať oficiálnu premiéru až o mesiac neskôr.

Ako inak, na tejto spoločenskej udalosti nebude chýbať ani podnikateľ Boris Kollár. On sám si síce pólo nezahrá kvôli zraneniu, ale ako jeden z organizátorov bude mať na zamrznutom jazere vlastný tím. „Minulý rok sme boli druhí, čo ma mrzelo. Dúfam, že teraz to vyhráme,“ povedal na včerajšej tlačovej konferencii.

Topky.sk sa ho preto spýtali, ako chce svojich hráčov vyburcovať k tým najlepším výkonom. „Možno vypíšem nejakú takú motivačnú prémiu. Že keď vyhrajú, tak dostanú ešte peňažnú odmenu,“ netajil svoju taktiku boháč.

Zaujímavé je, že lámač ženských sŕdc bude mať medzi štyrmi hráčmi v tíme až dve ženy. Snáď si ho jeho partnerka Andrea Heringhová postráži... Ak teda Boris nevezme na pólo inú ženu. Minulý rok mu totiž spoločnosť robila expartnerka Petra Krištúfková.

Trúfa si Boris Kollár nastúpiť niekedy v budúcnosti na zápas v konskom póle? Dozviete sa TU.

 

Sledujte TopkyTV: Boris Kollár o turnaji v konskom póle.



Kollar_POLO


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu