Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajná megaoslava najbohatších Slovákov: Žúrovali Tkáčovci, Flašíkovci aj Kollár!

Na oslave nechýbali manželia Flašíkovci, Tkáčovci a ani Boris Kollár s priateľkou Andreou Heringhovou. Zobraziť galériu (12)
Na oslave nechýbali manželia Flašíkovci, Tkáčovci a ani Boris Kollár s priateľkou Andreou Heringhovou. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Najväčší žúr posledných rokov! Vo štvrtok večer oslavovali narodeniny finančníci Igor Rattaj (40) a Peter Korbačka (40) zo skupiny J&T. Keďže obaja patria medzi najbohatších Slovákov, párty musela mať luxusný nádych. Na zapíjaní ich štyridsiatky teda nechýbali svetové a slovenské celebrity. Podľa našich zistení vysolili organizátori za honosnú akciu viac ako 1 milión Eur.

Vo štvrtok podvečer sa na parkovisku pred budovou bratislavskej Incheby začali schádzať luxusné autá. Tie postupne privážali asi 250 hostí. Medzi nimi nechýbali napríklad manželia Flašíkovci, finančník Patrik Tkáč s manželkou Ivetou, podnikateľ Boris Kollár s priateľkou Andreou Heringohovou, či spoločníci oslávencov zo skupiny J&T.

Ako sa nám podarilo zistiť, žúr sa niesol vo vesmírnom štýle. Hodnota svetelnej techniky, ktorá vytvárala "mimozemský" dojem, presahovala 4 milióny €.  Oslávenci Igor Rattaj a Peter Korbačka dokonca mali na sebe uniformy z kultového seriálu Star Trek.

Úplnou bombou však bol samotný program, ktorý finančníci pripravili pre svojich hostí. Hviezdou večera bola speváčka Kelly Rowland z dnes už neexistujúcej dievčenskej skupiny Destiny´s Child. Čokoládová kráska zaspievala oslávencom presne o polnoci.

Okrem nej vystúpila aj legendárna kapela Ace of Base, skupina Alphaville, či nemecká speváčka Sandra. Slovenskú a českú hudobnú scénu zastupovali Elán, Nela Pocisková a Jiří Korn. Až do neskorého rána hrala hosťom vychytená maďarská dídžejka Niki Boelluci, ktorá je známa tým, že mixuje hore bez. Dokonca mali prísť aj David Guetta a Paris Hilton, pričom dedička hotelového impéria mala o polnoci zaspievať Happy Birthday. Nakoniec však z toho zišlo.

O tom, že bolo o návštevníkov kráľovsky postarané, svedčí aj samotný catering. Hostia jedli najchutnejšie pokrmy, popíjali najdrahšie druhy vodky a šampanského. Cena za jednu fľašu bublinkového moku presahovala výšku 180 €.

Treba však podotknúť, že ani gratulanti sa nenechali zahanbiť. Oslávencom sa odvďačili za ich štedrosť množstvom honosných darov. Igor Rattaj a Peter Korbačka dostali napríklad dve dvojtonové sochy levov, snežný skúter, či špeciálne motorové kolobežky.

Viac informácií o párty v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu