Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Veľký brat vyhodil Koketu!

Koketa sa pričasto kamarátil s fľaškou... Zobraziť galériu (5)
Koketa sa pričasto kamarátil s fľaškou...

BRATISLAVA - V dome Veľkého brata to včera poriadne iskrilo! Prešľapy škandalózneho finalistu reality show TV Markíza Big Brother-Súboj Tomáša Koketu Lednického (27) už prekročili všetky medze. A tak sa Veľký brat rozhodol, že jeho výstrelky už nebude viac tolerovať a bez pardonu ho vyhodil z domu i z celej súťaže!

Koketa to v stredu večer opäť poriadne prehnal s alkoholom. Okrem toho, že z jeho úst vychádzali samé vulgarizmy, a prejavoval sa znova ako agresívny grobian, korunu všetkému nasadil, keď sa vymočil do otvoreného plastového kontajnera. Toto už Veľký brat odmietol tolerovať a udelil neposlušnému finalistovi špeciálny trest - musel až do odvolania stáť pri kontajneri, ktorý použil ako toaletu.

To však Koketu úplne rozzúrilo. Odmietol splniť príkaz Veľkého brata, zložil si mikroport a vybral sa do spovednice, kde oznámil, že z hry odchádza: „Skončil som, idem domov! So mnou sa tu nebude nikto hrať. Je mi to jedno, čo si kto myslí, idem za svojou Jankou. Nemám rád manipuláciu a nikto tu mnou nebude šachovať,“ vykrikoval opitý súťažiaci. Situácia v dome však nabrala nečakaný obrat, keď sa Veľký brat rozhodol, že neposlušného finalistu sám zbaví možnej výhry a vylúčil ho z hry. „Veľký brat sa rozhodol, že Koketu vylúči zo súťaže vzhľadom na to, že ho ani po opakovaných napomenutiach na jeho nemiestne správanie nerešpektoval,“ povedala na margo rozhodnutia hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.

Extravagantný barman zrejme netušil, ako si svojím vyvádzaním zavarí. Možno bolo jeho búrlivácke správanie skutočne len taktikou, tá mu však nevyšla. Po šestnástich dňoch musel kontajner v Záhorskej Bystrici opustiť. A tak sa do súťaže bude opäť hľadať náhradník. Tentoraz už tretí... To ako agresívny Bratislavčan opúšťal dom Veľkého brata, diváci uvidia zajtra večer v reality show Big Brother-Súboj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu