Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Provokatér Koketa!

Podgurážený vykrikoval na celý dom.
Podgurážený vykrikoval na celý dom.

BRATISLAVA - Do domu vstúpil s veľkým hrmotom. Len čo Tomáš Koketa Lednický (27) prekročil prah domu, jeho spolubojovníkom z reality show Big Brother-Súboj bolo jasné, že to s ním nebudú mať ľahké.

Nadávky, alkohol, výbuchy zlosti, hádky - to všetko a ešte viac charakterizuje barmana z Bratislavy. Je však skutočne taký, alebo je to len stratégia, ako zaujať diváka a udržať sa v dome čo najdlhšie?

Koketova priateľka Jana Chimíčová (20) má na jeho správanie iný názor: „V súkromí taký nie je, občas je náladový. Toto je jeho taktika, ale tú tam má asi každý. Jeden je dobrý, druhý hrá na dve strany a Tomáš sa rozhodol, že bude hrať toho agresívneho a v dome poriadne rozvíri hladinu.“ Vyzerá to tak, že zatiaľ sa mu to darí. Ešte sa v dome ani neohrial a už si proti sebe poštval väčšinu spolubývajúcich. Alkoholom podgurážený barman takmer každému v dome Veľkého brata poriadne ,,natrel“. Najviac si podal Petra Petroviča (20). „Si homosexuál, ale ešte o tom nevieš! Potrebuješ, aby ťa život poriadne prefackal,“ pourážal ho. Peter sa však nedal a opitému Koketovi šplechol do očí: „Si agresívny blázon. Opilec. Nevieš, čo robíš, a nepatríš do domu!“ Po tejto hádke Koketa odišiel do záhrady, kde od zúrivosti kopal do stĺpov a plechovíc. Tento týždeň ho ešte chráni imunita, a tak sa mu jeho vyčíňanie u Veľkého brata prepieklo. Na budúci ho však už nominácia na vyradenie s najväčšou pravdepodobnosťou neminie. Uvidíme, či potom ešte zaboduje u divákov svojím heslom: „Pošlite mi hlasy a ja vás spasím,“ a udrží sa tak v hre o milióny aj naďalej.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu