Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

hit internetu: Mareš s hov..m na ruke

Pomsta Leošovi Marešovi - výkaly na kľučke auta. Zobraziť galériu (5)
Pomsta Leošovi Marešovi - výkaly na kľučke auta.

PRAHA – Smradľavá pomsta! Leoš Mareš (34) svojou aroganciou štve veľmi veľa ľudí. Naposledy si dokonca dovolil vysielať v rádiu opitý a ešte aj nadávať na svojho kolegu. Partička pubertiakov sa preto rozhodla, že mu potrie kľučku luxusného auta psími výkalmi!

Opäť v centre pozornosti! Internetom v týchto dňoch koluje video s titulkom „Leoš Mareš s hov..om na ruke“. Popis hovorí, že ide o pomstu namyslenému moderátorovi za to, čo dokáže vypustiť z úst.

Partička chalanov najprv pristúpi k luxusnému autu a rozmaže po jeho kľučke psie výkaly. Potom pubertiaci z diaľky pozorujú, čo sa bude diať. Samozrejme, majiteľ auta si chce otvoriť dvere a na ruku sa mu tak dostanú smradľavé exkrementy.

Podľa baviacej sa skupinky ide o moderátora Leoša Mareša. Ten to však popiera. „To naozaj nie som ja,“ povedal denníku Aha! Ako ďalej tvrdí, od minulého leta typom auta, aké je na videu, vôbec nejazdí. Dal ho totiž svojej priateľke Hane Svobodovej.

Niektoré české internetové portály však veria, že ide o Leoša. Dokonca ho obviňujú, že video je zinscenované, aby si zvýšil popularitu. Čo si myslíte vy? Pozrite si video a vyjadrite sa v ankete pod článkom.

 

VIDEO: Pomsta Leošovi Marešovi!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu