Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Marešov trapas: Skočil do divákov a padol na „hubu“!

Leoš Mareš Zobraziť galériu (10)
Leoš Mareš

BRATISLAVA - Nevie, čo od dobroty! Český moderátor Leoš Mareš (34) doplatil na svoju namyslenosť. Počas divokej párty v dedinke Čistá u Rakovníka sa totiž počas spievania na pódiu rozhodol, že vyskúša, aký mávajú pocit rockové hviezdy a skočil do davu ľudí. To však nemal robiť!

Moderátor Leoš Mareš poriadne narazil! Českí novinári nedávno objavili na serveri youtube video, kde známy moderátor na diskotéke v dedinke Čistá u Rakovníka testoval svoju popularitu. Hoci video po zverejnení článku zrazu používateľ závratnou rýchlosťou odstránil, topky.sk jeho obsah stihli vidieť a bolo sa veru na čo pozerať.

Mareš sa pri spievaní piesne od skupiny Lunetic v istom okamžiku rozhodol, že vyskúša, aký je to pocit hodiť sa do davu fanúšikov, ktorí svoj idol nosia na rukách. Zrejme takýmto spôsobom chcel otestovať svoju popularitu. Moderátor, ktorý momentálne uvádza šou Talentmania, sa síce do davu ľudí hodil, ale pristál poriadne tvrdo. Dav namiesto toho, aby ho chytil, sa naširoko rozostúpil a Leoš padol doslova na „hubu“.

Moderátor sa však zo zeme bleskovou rýchlosťou pozbieral, postavil sa a vo vystúpení pokračoval ďalej. Tento okamžik sa zrejme zaradil medzi jeho najtrápnejšie v živote, ale aj napriek tomu sa snažil z toho vykľučkovať a situáciu zachraňoval týmito slovami. „Než zostarnete, takto si musíte každý skočiť. Ten pocit musíte zažiť. Skočiť do ľudí je najviac. Nesmiete to ale naznačiť dopredu, oni sa inak všetci rozostúpia a idete priamo na zem.“ Mareš sa mohol nielen sám vážne zraniť, ale mohol ublížil aj svojim fanúšikom. Snáď si podobné kúsky už nezopakuje.

Zábery, ktoré zachytil účastník diskotéky na kameru, si môžete pozrieť v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu