Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trapasy plesu: Studenkovej pančušky a odpľutá žuvačka!

Zdena Studenková si dala pančušky k sandálikom, podnikateľ odhodil žuvačku na červený koberec. Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková si dala pančušky k sandálikom, podnikateľ odhodil žuvačku na červený koberec.

BRATISLAVA - Nehviezdili! Každým rokom býva na Plese v opere trapasov menej a menej. Ale ani jedenásty ročník nebol ten prelomový, na ktorom by sa nenašla ani jedna chybička. O najväčší prešľap sa postaral podnikateľ Roman Donoval, ktorý odhodil žuvačku na červený koberec. Prešvihla to aj Zdena Studenková (56) pančuškami v remienkových sandáloch.

Trapasy plesu: Studenkovej pančušky
Zobraziť galériu (5)

Roman Donoval, podnikateľ

 

Tak toto by sa naozaj nemalo stávať! Podnikateľ prišiel na Ples v opere so žuvačkou v ústach. Jeho prežúvanie sa naozaj nedalo nevšimnúť. Donoval však svoj prešľap zaklincoval tým, že siahol do úst a... Žuvačku vyhodil na červený koberec! Tento trapas si môžete pozrieť vo videu pod článkom.

Trapasy plesu: Studenkovej pančušky
Zobraziť galériu (5)

Zdena Studenková, herečka

 

Strieda to! V roku 2009 prišla Studenková na ples v pomerne gýčových šatách. Rok nato túto prestížnu udalosť moderovala a vyzerala tip-top. Tento raz jej to však opäť príliš nevyšlo. Leopardí vzor nie je práve najvhodnejší. Navyše, blondínka si obliekla silonkové pančušky napriek tomu, že na nohách mala sandále. A to je považované za faux pas.

Trapasy plesu: Studenkovej pančušky
Zobraziť galériu (5)

Vendula Svobodová, riaditeľka nadácie Kvapka nádeje

 

Možno trochu staromódne pravidlo, ale... Dáma by mala na ples prísť v mužskom sprievode. Jednou z dôležitých súčastí plesu je totiž tanec. A valčík sa naozaj netancuje s kamarátkou. Okrem toho, Vendula a jej spoločníčka zvolili príliš podobné šaty, čo tiež nie je obvyklé. Ples je výnimočná príležitosť, kde by každá žena mala vyzerať jedinečne.

Trapasy plesu: Studenkovej pančušky
Zobraziť galériu (5)

Juraj Lelkeš, podnikateľ

 

Budúci manžel Sisy Sklovskej tiež šliapol vedľa. Páni by mali mať tmavé oblečenie s maximálne vlasovým prúžkom, pán Lelkeš si však vzal vzorované sako. Ďalšiu vzorku nájdeme na jeho motýliku a šerpe, ešte aj košeľa je rebrovaná. Všetkého priveľa škodí!

 

VIDEO: Podnikateľ Roman Donoval takto odhodil žuvačku na červenom koberci!



žuvačkový trapas na plese v opere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu