Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

a VIDEO z Plesu v opere: Studenková to rozbalila ako šelma! A čo ostatní?

Zdena Studenková v šatách s leopardím vzorom Zobraziť galériu (38)
Zdena Studenková v šatách s leopardím vzorom

BRATISLAVA – Hopsali do rána! Na tohtoročnom XI. Plese v opere, ktorého sa zúčastnilo zhruba šesťsto hostí, bolo o zábavu skvelo postarané. Prítomní hostia sa odviazali pri piesňach od Richarda Müllera, nemeckej speváčky Sandry, Karla Gotta, či Cigánskych diablov. Kto si akciu najviac vychutnal?

Na tanečnom parkete sa nezvŕtali iba každoroční návštevníci plesu, ale aj hostia, ktorí boli na tejto spoločenskej akcii prvýkrát. Pre všetkých bol pripravený bohatý kultúrny program. Po spoločnom vystúpení Nely Pociskovej a Martina Chodúra nastúpil na scénu Richard Müller s kapelou. Hviezda večera Sandra Cretu odspievala svoje najúspešnejšie skladby krátko po polnoci.

Po nemeckej speváčke roztancoval hostí legendárny český spevák Karel Gott. Ten svojimi nestarnúcimi hitmi ako napríklad Když muž se ženou snídá či Lady Karneval rozospieval celé publikum. Záver programu patril skupine I.M.T. Smile.

Za najväčšiu tanečnú šelmu možno bezpochyby považovať herečku Zdenu Studenkovú. Nielen kvôli jej leopardím šatám, ale najmä kvôli tanečným kreáciám. No ani ďalšie dámy sa nenechali zahanbiť. Poriadne si zakrepčila aj Eva Máziková. Tá sa na Plese v opere objavila prvýkrát. "Idem rozhýbať svoje boky a poriadne si to vychutnať," vykrikovala temperamentná speváčka. Na parkete už tradične nechýbali manželia Kramárovci či manželia Heribanovci.

Tí, ktorým sa príliš tancovať nechcelo, si vychutnávali kulinárske špeciality. Pohostenie pripravilo dvadsať kuchárov. Inšpirovať sa nechali rôznymi kuchyňami sveta. Najmä však ázijskými a európskymi. Najnezvyčajnejšími pochúťkami na prestretých stoloch boli Foie gras terina s figovou marmeládou a s želé zo slamového vína, grilovaný ostriež či jelenia sviečková s orechmi a s glazovanými gaštanmi.

Ako sa hostia na plese zabávali? Pozrite si našu GALÉRIU! 

Čo sa ešte dialo na Plese v opere? Viac informácií nájdete TU!

VIDEO: Príchod hostí na ples.



ples_oprava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu