Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Ďalší nezodpovedný vodič: Muž šoféroval po Bernolákove s takmer štyrmi promile!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Muž šoféroval po obci Bernolákovo v okrese Senec s takmer štyrmi promile. Polícia mu vzniesla obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vodič sa nachádza v cele policajného zaistenia, kde čaká na súdne pojednávanie. Polícia Bratislavského kraja o tom informovala na sociálnej sieti.

archívne video

Mladá vodička šoférovala pod vplyvom alkoholu: Jej spolujazdkyňa nafúkala ešte viac (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

"Hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru Bernolákovo bola v nedeľu (12. 5.) krátko pred 10.00 h privolaná na poskytnutie súčinnosti príslušníkom obecnej polície v Bernolákove, ktorí zastavili vodiča jazdiaceho na vozidle zn. Chevrolet, pričom počas komunikácie s nimi javil známky požitia alkoholu," priblížili policajti.

Dychová skúška u 34-ročného muža preukázala pozitívny výsledok, a to 3,87 promile. Na základe toho podľa polície vzniklo u vodiča podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "Upozorňujeme vodičov, že jazdou pod vplyvom alkoholu ohrozujú seba a ostatných účastníkov cestnej premávky. Neriskujte život a zdravie nezodpovednou jazdou s alkoholom v organizme," upozornila.

Viac o téme: Alkohol za volantomAlkoholBernolákovoBratislavaMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu