Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Spoveď plastikovej maniačky: Pozrite sa na tie jazvy!

Heidi Montag dnes početné plastiky trpko ľutuje Zobraziť galériu (9)
Heidi Montag dnes početné plastiky trpko ľutuje

LOS ANGELES – Všetko má svoju cenu – aj krása! Reality šou hviezdička Heidi Montag (24) pri podstúpení desiatich zákrokov plastickej chirurgie na jazvy zrejme nepomyslela. Dnes sa na ne musí dívať každý deň v zrkadle – a ten pohľad sa jej vôbec nepáči!

Horšie ako pred plastikou! Keď sa pred rokom Heidi chystala na sériu operácií, mala pred sebou vidinu dokonalosti. Zdá sa však, že celá vec dopadla celkom inak. „Niektoré časti môjho tela určite vyzerajú horšie ako pred operáciou,“ prezradila smutne.

Telo mladej ženy „krášli“ množstvo jaziev. „Veľká tmavá jazva, ktorá mi zostala po zmenšení brady je asi najviditeľnejšia. Ale tá najhoršia je na mojich prsiach a najhrozivejšia pod zadkom,“ opísala svoje telo Heidi. "Ľudia, ktorí prekonali automobilové nehody, majú menej jaziev ako ja.“

Zatiaľ čo pred rokom si Heidi užívala obrovskú pozornosť médií, dnes je na tom celkom inak – nešťastná a nepovšimnutá. „Operácie mi zničili kariéru aj osobný život a priniesli do môjho sveta mnoho negatívneho. Chcela by som naskočiť do stroja času a zobrať všetko späť. Namiesto toho sa budem navždy cítiť ako Nožnicovoruký Edward.“

Heidi, ktorá sa za rok stihla rozísť a opäť zísť so svojím manželom Spencerom Prattom, viní plastiky aj za problémy vo svojom manželstve. „Bola som veľmi traumatizovaná tým, ako vyzerá moje telo. Nemohla som sa pozrieť do zrkadla. Hystericky som nariekala a on si myslel niečo ako: ‘Toto nie je dievča, s ktorým som sa oženil’.” Nabudúce by mala Heidi pred dôležitými rozhodnutiami lepšie porozmýšľať nad následkami!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu