Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Krivosudského rozlúčka: Plakala rodina aj herci!

Za Ivanom Krivosudským plakali jeho synovia aj Karol Čálik. Zobraziť galériu (17)
Za Ivanom Krivosudským plakali jeho synovia aj Karol Čálik.

PEZINOK - Rozlúčili sa s ním! Včera popoludní dali príbuzní a kamaráti posledné zbohom Ivanovi Krivosudskému († 83). Na pezinskom cintoríne v mrazivom počasí plakali jeho synovia Michal (14) a Peter (57). Prišli aj hereckí kolegovia. Exmanželka Anna sa nedostavila.

Posledné zbohom! Včera popoludní prebehla na pezinskom cintoríne rozlúčka s hercom Ivanom Krivosudským. Spomínala na neho nielen rodina, ale aj kolegovia a kamaráti.

Najbližšie k rakve stáli jeho synovia Peter a Michal. Každý z nich však prežíval smútok osobitne. Hoci takmer celý čas obradu strávili bok po boku, navzájom sa neutešovali.

Pri mladšom Michalovi verne stála jeho teta, sestra Krivosudského exmanželky Anny. Práve ona dostala jedenásťročného chlapčeka do starostlivosti, keď sa jeho rodičia rozviedli. Okamžite po oficiálnej rozlúčke Michal a jeho teta z cintorína odišli, neprijímali ani prejavy sústrasti.

Tú smútoční hostia preto vyjadrovali len Petrovi a jeho manželke. Medzi prítomnými boli aj Krivosudského hereckí kolegovia Karol Čálik a Štefan Kožka. Obom sa v očiach leskli slzy, no tvárami im preleteli aj letmé úsmevy. „Hlavou mi behali také úsmevné spomienky, až sa to na tento obrad nehodilo. Ale Ivan bol taký,“ povedal nám po rozlúčke Čálik.

Samotný pohreb sa v piatok ešte nekonal. Hercove ostatky budú podľa našich informácií spálené na kremačnom obrade. O tom, kedy bude do hrobového miesta jeho rodiny uložená urna, rozhodne rodina.

Sledujte TOPKY TV: Posledná rozlúčka s hercom Ivanom Krivosudským.



pohreb_Krivosudsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu