Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ďurianovej kríza s milencom: Odišiel od nej!

Rozchod Marianny a Pavla je údajne otázkou času. Zobraziť galériu (3)
Rozchod Marianny a Pavla je údajne otázkou času.

BRATISLAVA – Neklape im to! Moderátorka Marianna Ďurianová (33) očividne nemá šťastie v láske. Podľa našich informácií je už aj jej súčasný vzťah s očným lekárom Pavlom Veselým (32) v troskách. Milenec sa od plavovlásky odsťahoval. Je rozchod len otázkou času?

Marianna Ďurianová sa niekoľko mesiacov tajne stretávala s očným chirurgom Pavlom Veselým. Keď sa začiatkom októbra prevalil ich románik aj na verejnosti, nasťahovala si blondínka svoju lásku k sebe domov. Podľa našich informácií však už v súčasnosti opäť býva sama. Milenec si po dvoch mesiacoch zbalil kufre!

Ako sme zistili, vzťah moderátorky a lekára sužuje partnerská kríza. Momentálne žijú opäť v oddelených domácnostiach a definitívny rozchod je zrejme na spadnutie. Na našu otázku, či už netvoria pár, zareagoval Veselý stroho: „Je to nepravdivá informácia.“ 

Priestor na vyjadrenie sme poskytli aj samotnej moderátorke. Tá však do tejto chvíle nereagovala na naše telefonáty a ani na esemes správu. Dokonca nepoužila ani svoju obľúbenú formuláciu: „Nekomentujem.“ Nechajme sa teda prekvapiť, ako to medzi dvojicou nakoniec dopadne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu