Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Ďurianová a milenec Veselý: Vzťah im vydrží len pol roka!

Ďurianová a Veselý. Ich vzťah zrejme nevydrží dlho. Zobraziť galériu (12)
Ďurianová a Veselý. Ich vzťah zrejme nevydrží dlho.

BRATISLAVA – Zdá sa, že ich nečaká ružová budúcnosť! Moderátorka Marianna Ďurianová (33) má už pár mesiacov novú známosť. Jej partnerom je očný chirurg Pavol Veselý (30). Hoci momentálne prežívajú romantické chvíľky, vyhliadky do budúcnosti nie sú práve najlepšie. Dôkazom môžu byť plavovláskine predchádzajúce vzťahy.

Marianna Ďurianová má za sebou doposiaľ 9 medializovaných a nevydarených vzťahov. Ak nerátame podnikateľa Roberta Saliu, ktorý bol prvý z kategórie vážnych a trval takmer 7 rokov, tak s ostatnými milencami príliš dlho nepobudla. Topky.sk sa preto rozhodli zistiť, aké sú v prípade jej aktuálneho milenca Pavla Veselého vyhliadky do budúcnosti. Vychádzali sme pritom z dĺžky trvania predchádzajúcich vzťahov.

S finančníkom Ivanom Jakabovičom prežila moderátorka krátky, približne trojmesačný románik. Na rovnaký čas sa v jej spoločnosti ocitol aj známy hokejista Žigmund Pálffy. V prípade ďalšieho muža, finančníka Mareka Dospivu, ide o polročné pletky. 

Neskôr nasledoval vážnejší vzťah. A to s hotelovým magnátom Ericom Assimakopolousom. S ním chodila blondínka približne rok.

Potom nastal zlom. Marianna Ďurianová sa vydala! Áno povedala českému moderátorovi Liborovi Boučkovi. Ten o nej tvrdil, že je tá pravá. Žiaľ, po necelom polroku sa rozviedli. Príčinou boli plavovláskine pletky s mníchovským podnikateľom Honzíkom Novotným. Búrlivý vzťah trval približne rok.

Po nagélovanom plejbojovi prežila krátky románik s bratislavským podnikateľom Tomášom Surovčíkom. Stretávali sa  približne 3 mesiace. Jej naposledy ukončený vzťah s Michelem Bolognom, ku ktorému sa oficiálne nikdy nepriznala, trval 12 mesiacov.

Keď sme zrátali a spriemerovali všetok čas, ktorý strávila Ďurianová so svojimi milencami, vyšlo nám, že v objatí jedného muža si hovie zhruba pol roka. 

S aktuálnym partnerom Pavlom Veselým už pár mesiacov tajne tvoria pár. Nechajme sa teda prekvapiť, či v tomto prípade pôjde iba o krátke vzplanutie alebo seriózny vzťah. Snáď to už je tentokrát pre Markizáčku naozaj ten pravý.



Ako sa o seba stará Marianna prezradila TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu