Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sajfa a Suchánek šokujú: Bitka pri nakrúcaní Adela Show!

Takto začala bitka Sajfu a Suchánka. Zobraziť galériu (10)
Takto začala bitka Sajfu a Suchánka.

BRATISLAVA – Vrelo to! Michal Suchánek (45), ktorý účinkuje v markizáckej Talentmánii, sa tentoraz posadil za glosátorský stolík v Adela Show. Český komik však akosi nezvládol, že Matej Sajfa Cifra (31) vychválil jeho kolegu Richarda Genzera (43). A tak vyprovokoval bitku!

V pondelkovej časti Adela Show bude poriadne horúco. Zistili sme, že pri nakrúcaní došlo k bitke medzi Matejom Sajfom Cifrom a Michalom Suchánkom. Keď sme českého komika oslovili, reagoval svojským spôsobom.

„Chytal ma za zadok. Potom mi chcel rozopnúť zips. A to som si nenechal, musel som ho odstrčiť,“ obvinil Sajfu z takmer sexuálneho obťažovania. Dôvod bitky sme preto zisťovali aj u slovenského moderátora. „Neviem, čo k tomu povedať, bol to pre mňa čudný zážitok,“ zveril sa nám Matej Sajfa Cifra. 

Nakoniec sme sa dopátrali k tomu, že každý z aktérov sa rozhodol hrať istú scénku. Smola bola, že sa na ničom nedohodli. Na začiatku sa totiž za glosátorský stolík posadil Richard Genzer. „My sme ho chválili, že je lepší z tej dvojice a že Suchánek je krpatý a šedivý,“ prezradil nám Sajfa.

V tej chvíli zrejme Michalovi skrslo v hlave, že toto blondiakovi nedaruje. A keď sa vedľa Cifru posadil, začal ho provokovať, z čoho bola nakoniec riadna mela. „Ja som si myslel, že keď bude pri mne Suchánek, budem zas chváliť jeho. Hovoril som mu, že je lepší, ale nezobral to. Vzniklo tam zaujímavé napätie,“ vysvetľoval nám glosátor. Ako sa títo dvaja pobili, si môžete pozrieť v našej

GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu