Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Horúce chvíle Filipa Tůmu: Exmilenka na neho nevie zabudnúť!

Filip Tůma tvoril v minulosti pár s Adrianou Kučerovou. Zobraziť galériu (8)
Filip Tůma tvoril v minulosti pár s Adrianou Kučerovou.

BRATISLAVA – Zaspomínala si na staré časy! Svetovo uznávaná operná speváčka Adriana Kučerová (33) sa dnes objaví v talkšou Adely Banášovej (28). Okrem iného umelkyňa prezradila u moderátorky aj zaujímavosti týkajúce sa jej bývalého partnera Filipa Tůmu (32).

Adriana Kučerová sa u Adely Banášovej nevyhla otázkam týkajúcich sa jej súkromia. Keďže nie je žiadnym tajomstvom, že v minulosti tvorila pár s operným spevákom Filipom Tůmom, plavovláska zisťovala podrobnosti o ich vzťahu. Chcela napríklad vedieť, ako má diva uloženého svojho ex v telefóne. V tej chvíli sa Adriana zasekla a mierne začervenala. Po niekoľkých sekundách z nej vyliezlo záhadné vyjadrenie: „Po starom.“

Z reakcie šarmantnej hnedovlásky bolo viac než čitateľné, že má pre Filipa stále slabosť, hoci ich vzťah stroskotal už v roku 2006. A keďže sa herec iba nedávno rozišiel s tanečnicou Ivanou Surovcovou, chceli sme vedieť, či by neprichádzal do úvahy návrat ku Kučerovej. „Nič také neriešim. V súčasnosti sme kamaráti. Náš vzťah je taký, aký bol,“ odpovedal stroho Tůma.

V prípade tejto dvojice sa je však všetko otvorené. Dodnes totiž udržujú vzájomný kontakt. Veď aj na minuloročný Ples v opere dorazili ruka v ruke.

VIDEO: Adriana Kučerová sa pri spomienke na bývalého partnera červenala.



24_11_2010_Adela_uputavka


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu