Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Jessica utiekla z pódia

Jessica Simpson Zobraziť galériu (10)
Jessica Simpson

MIAMI - Americká herečka a speváčka Jessica Simpson pohorela. Po víkendovom odovzdávaní hudobných cien MTV usporiadala 25-ročná televízna hviezda a speváčka párty s cieľom predstaviť svoj nový singel. Zámer však nevyšiel, všetko pokazil nešikovný dídžej.

Pred početnými hviezdami amerického šoubiznisu, ktorých pozvala do hotela Delano v Miami, sa Jessica chcela pochváliť svojou novou piesňou Fired Up (Rozvášnená). Podľa denníka New York Daily News v rozhodujúcej chvíli stála Jessica na pódiu a čakala, kým z reproduktorov zaznejú prvé takty. Na jej prednes s napätou pozornosťou čakala sála plná hviezd.

Lenže dídžej sa buď pomýlil, alebo dostal zlé pokyny, a tak zaznela iná pieseň než tá, ktorú chcela Jessica predstaviť. Speváčka najprv zmeravela v úžase, potom prepadla zúfalstvu a z pódia zbabelo utiekla. Škvrnu na povesti sa neskôr snažila odstrániť speváčkina hovorkyňa: "Jessica vlastne nemala spievať, chcela len predviesť ukážku zo svojho singla. Omylom však pustili inú nahrávku, takže tú pôvodnú napokon nehrali."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu