Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Parišková sa konečne rozhodla: Rozvod! Chce nového chlapa...

Aneta a David sa vraj definitívne rozvedú. Zobraziť galériu (5)
Aneta a David sa vraj definitívne rozvedú.

BRATISLAVA – Ukončí to! Aneta Parišková (37) už tri roky nezdieľa spoločnú domácnosť so svojím mužom Davidom Dočekalom (33). Po jednej stiahnutej žiadosti o rozvod sa však najnovšie definitívne rozhodla, že zámer ukončiť manželstvo dotiahne do konca.

Definitívny krach! Už minulý rok Aneta Parišková riešila rozvod so svojím českým manželom. Žiadosť však v poslednej chvíli stiahla. „Urobila som v tejto chvíli to, o čom si myslím, že je správne. Či to bolo naozaj správne, alebo to bola chyba, ukáže až čas,“ povedala vtedy exkluzívne pre topky.sk.

Po roku sa však zdá, že koniec tohto vzťahu je naozaj neodvratný. Aneta totiž opäť podala žiadosť o rozvod. „Vzhľadom na to, že sa za ten čas nič nezmenilo, rozhodla som sa ukončiť manželstvo a začať nový život. Je to definitívne,“ prezradila moderátorka týždenníku Šarm.

Zaujímavé je, že k tomuto kroku sa odhodlala po tom, ako jej manžel prehral súdny spor s Pavlom Ruskom, ktorému by mal vyplatiť tri a pol milióna dolárov. Aneta však špekulácie, že manželstvo ukončuje kvôli tejto kauze, odmieta.

Viac jej vraj ide o spokojný život syna Danielka a jej samej. Dokonca sa zdá, že neprestala veriť ani v to, že si ešte nájde nového partnera. „Za doterajším vzťahom robím hrubú čiaru a dúfam, že ma ešte niečo pekné čaká,“ naznačila. Topky.sk sa preto s blondínkou snažili skontaktovať. Na otázku, či si vie predstaviť v budúcnosti druhú svadbu, však nereagovala.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu