Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Parišková sa s chlapmi zoznamovať nechce: Veď som zadaná!

Aneta Dočekalová - Parišková pri koňovi. Záber vznikol pri príležitosti pripravovaného projektu Farmár hľadá ženu. Zobraziť galériu (3)
Aneta Dočekalová - Parišková pri koňovi. Záber vznikol pri príležitosti pripravovaného projektu Farmár hľadá ženu.

BRATISLAVA – Od mužov si drží odstup! Jojkárska moderátorka Aneta Dočekalová - Parišková (37) na včerajšom stretnutí novinárov, ktoré sa konalo pri príležitosti prezentácie jojkárskeho projektu Farmár hľadá ženu, prezradila, že ju žiadni chlapi z tejto šou nebalili. A keby aj, dostali by košom.

Známa plavovláska Aneta Dočekalová – Parišková sa po prvýkrát predstaví ako moderátorka zábavnej relácie. Hoci ju diváci poznajú ako spravodajkyňu, najnovšie ju uvidia v romantickej „zoznamke“ televízie Joj s názvom Farmár hľadá ženu.

Na včerajšej tlačovej konferencii nám blondínka prezradila, že podobný postup zoznámenia sa s mužom "naslepo" nevyhľadáva. „Ja nie som ten typ. Som predsa zadaná. Ale poznám prípady, ktoré niečo podobné priam vyhľadávajú,“ povedala moderátorka, ktorá je síce vydatá, ale so svojím manželom Davidom Dočekalom už viac ako dva roky nežije v spoločnej domácnosti. 

V súvislosti s pripravovaným jojkárskym projektom nás zaujímalo, či ju niektorý z hospodárov nechcel uloviť. „Oni boli veľmi milí a pohostinní,“ odvetila s úsmevom Aneta, ktorá vylúčila, že by dostala nejaké ponuky na rande.

Desiatku najzaujímavejších a najviac bažiacich farmárov po novej známosti uvidíte už v pondelok večer na televízii Joj. Dámy, ktoré hľadajú šikovných a nezadaných mužov majú šancu prihlásiť sa do šou do polovice júla a zabojovať o ich priazeň. Ak vám nevadí dojenie kráv, obrábanie poľa, či hnoj, ste tie správne ženy pre túto romantickú reláciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu