Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Parišková má problém: Odstavili ju z Farmára!

Aneta Parišková sa vo Farmárovi takmer vôbec neobjavuje. Zobraziť galériu (3)
Aneta Parišková sa vo Farmárovi takmer vôbec neobjavuje.

BRATISLAVA – Nevidieť ju! Aneta Parišková (37) sa nevedela dočkať moderovania vlastnej šou. Celé leto potom usilovne nakrúcala a hľadala farmárom ženy. Výsledok ju však asi nepoteší. Napríklad minulý piatok bola na obraze sotva minútu!

Skončilo to fiaskom! Farmár hľadá ženu je prvým nespravodajským projektom Anety Pariškovej. Tá sa na moderovanie šou samozrejme tešila. „Je to pre mňa príjemná výzva,“ povedala pred začiatkom nakrúcania.

Po letnej úvodnej časti prišli na jeseň na rad ďalšie diely šou. Televízia Joj zatiaľ odvysielala dva a oba mali niečo spoločné. Aneta sa v nich takmer vôbec neukázala! Počas minulého piatku strávila na obraze sotva minútu!

A všimli si to už aj diváci. „Ja som dosť zmätený. V každej epizóde tri vety na úvod, to je moderovanie?“ pýta sa jeden z nich na stránke venovanej farmárskej šou. Navyše, ešte aj hlas komentujúci dianie na farmách patrí inému človeku, a to Michalovi Hudákovi.

Podľa televízie sú však kratučné Anetine vstupy v poriadku. „Táto šou je hlavne o farmároch a ženách, ktoré sa uchádzajú o ich lásku. Moderátorka je iba sprievodkyňou, ide teda o primeraný priestor, kedy sa objavuje na obrazovke. Vychádzame z overeného licencovaného formátu,“ povedal nám hovorca Jojky Jozef Gogola.

Podľa nášho zdroja však Parišková na farmách počas leta nakrútila oveľa viac materiálu. Len sa proste na obrazovky nedostali. Oslovili sme preto moderátorku s otázkou, či vie dôvod, prečo sa v programe takmer neobjavuje. „Ja som tam vtedy, keď je to potrebné. Jednotlivé časti nie sú presne vyvážené, v niektorých je ma menej, v iných viac, podľa toho, ako je to potrebné. Ide o dynamickú reality šou, nie je to o posedení a rozprávaní,“ odpovedala nám Aneta. Bohužiaľ, takto nemá veľkú šancu ukázať, čo je v nej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu