Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Leoš Mareš: Zbavil sa Banášovej a... opäť je frajer!

Leoš moderuje bez Adely a s úsmevom. Zobraziť galériu (4)
Leoš moderuje bez Adely a s úsmevom.

BRATISLAVA – Dusila ho! Všetci si počas Česko Slovenskej SuperStar všimli, že najlepšie platený český moderátor Leoš Mareš (34) pri Adele Banášovej (29) príliš nevynikal. Teraz má však voľné pole! Zaujímavé je, že bez pohotovej blondínky po boku vraj doslova ožil.

Opäť je hviezdou! Leoš Mareš si užíva svoje jedinečné postavenie v Talentmánii. V markizáckej šou je momentálne počas kastingov jediným moderátorom, čo sa podpísalo aj na jeho výkone. „Je minimálne o 50 percent lepší, ako minulý rok,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia šou.

Kým počas moderovania s Banášovou ho blondínka hravo zatienila, tento rok môže Leoš opäť zožať slávu. „Bez Adely je naozaj pohotový a vtipný,“ tvrdí náš zdroj. Snáď to Marešovi vydrží aj v priamych prenosoch. Keďže spolumoderátorku mu televízie hľadajú aj medzi obyčajnými dievčatami, nemal by to byť problém.

Dokonca sa môže stať taká kuriózna situácia, že mu na pódiu bude sekundovať mladučká Dominka Stará z Česko Slovenskej SuperStar. V čase písania nášho článku totiž práve ona viedla internetové hlasovanie na stránkach Talentmánie na post moderátorky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu