Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Ďalšia rana pre Vacvalovú: Parišková ju pripraví o tisíce eur!

Aneta Parišková a Elena Vacvalová. Zobraziť galériu (5)
Aneta Parišková a Elena Vacvalová.

BRATISLAVA – Nedarí sa jej! Humoristku Elenu Vacvalovú (52) čaká v pracovnej oblasti nepríjemné obdobie. Po zrušení relácie Aj múdry schybí totiž dostáva „červenú“ aj jej glosátorsky program Sedem. Ten vystrieda šou Farmár hľadá ženu, ktorá pobeží pod taktovkou Anety Pariškovej (37). Vráti sa Vacvalová niekedy na televízne obrazovky?! O koľko peňazí príde?

Len pred pár mesiacmi sa humoristi Elena Vacvalová a Oliver Andrássy dozvedeli, že ich program Aj múdry schybí po trinástich rokoch vysielania na obrazovkách končí. Zatiaľ čo sa Andrássy z obrazoviek vytratil, Vacvalovej ostala na Jojke relácia, kde s ďalšími glosátormi komentovali spoločenské dianie. Teraz si však musia dať pauzu.

„Bohužiaľ nám riaditeľ oznámil, že potrebujú štipku vysielacieho času. My s tým nemáme žiadny problém a tento počin zo strany televízie sme akceptovali,“ povedala nám na adresu programových zmien Vacvalová, ktorá sa však netajila tým, že kolegovia glosátori jej budú chýbať.

Ľúto jej zrejme bude aj za honorárom. Podľa našich zistení dostáva moderátorka za jedno vysielanie približne 800 eur. A keďže si bude musieť dať štvormesačnú pauzu, počas ktorej by si za 14 častí prilepšila o zhruba 11 200 eur, na jej rozpočte sa to určite odrazí. 

Neporovnateľne lepšie na tom bude Aneta Parišková. A to najmä vďaka tomu, že moderuje šou Farmár hľadá ženu, ktorá reláciu Sedem čoskoro odstaví. Aneta podľa našich informácií dostáva za moderovanie jojkárskych Prvých novín mesačný plat zhruba vo výške 2 500 eur. Za každý jeden diel Farmára si polepší o 1 500 eur a keďže je dielov 8, celkovo sa obohatí o sumu 12 000 €.  

V súvislosti s pripravovanými programovými zmenami sme na Kolibe zisťovali, či vyradenie relácie Sedem náhodou nie je definitívne. „V žiadnom prípade sa s ňou nelúčime. Diváci sa môžu tešiť na jej návrat na obrazovky,“ zareagovala na našu otázku PR manažérka Perla Vorháliková. Podobným vyjadreniam verí aj samotná Vacvalová. „Pán riaditeľ Borovský nám dal slovo. My predpokladáme, že si za ním bude stáť  a s divákmi sa uvidíme opäť vo februári,“ uzatvára túto tému humoristka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu