Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

To je dekolt, vážení! Brazílska bohyňa vystavila ozajstný skvost!

Adriana Lima vyrážala dych objemným poprsím Zobraziť galériu (8)
Adriana Lima vyrážala dych objemným poprsím

NEW YORK – Vďaka vnadám opäť neprehliadnuteľná! Hoci na sexepíl modelky Adriany Limy (29) si jej mužskí fanúšikovia dávno zvykli, zdá sa, že ona ešte vždy dokáže prekvapiť. Po pôrode má totiž prsia ako bohyňa plodnosti – niet divu, že práve na nich visí podprsenka za milióny!

Materstvo jej prospieva! Aj keď Adriana nikdy nepatrila k plochým kráskam, odkedy porodila dcérku Valentinu, médiá jej pozornosti venujú čoraz viac. Niet divu, že známy výrobca spodnej bielizne, Victoria's Secret, si na predstavenie zbrusu novej podprsenky vybral práve jej poprsie. Luxusný kúsok v hodnote dvoch miliónov dolárov sexi mamička nemohla odprezentovať lepšie!

Rozpustená hriva, záplava diamantov a celkom obnažený hrudník! S takouto výbavou sa Adriana pretŕčala na ružovom koberci pred butikom spomínanej značky bielizne vo Veľkom jablku. V bledomodrej saténovej róbe s prestrihom rovno na prsiach už opäť všetkým naokolo vyrážala dych – vrátane ochrankárov. A tých mala po ruke viac ako dosť. Veď bielizeň vyrobená v spolupráci s talianskym klenotníkom Damianim obsahovala cez tri tisícky drahých kamienkov!

Či rodáčka z Južnej Ameriky má takúto podprsenku aj vo vlastnej garderóbe, neprezradila. Momentálne sa totiž najviac zaujíma o svoje takmer jednoročné dievčatko, v ktorom našla ďalší zmysel života. A k tomu, aby si radosť z mamičkovských povinností naplno vychutnala, bielizeň s hriešnym push-up efektom rozhodne nepotrebuje.







Viac sa dočítate TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu