Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Takto zvádza brazílska sexica: Bujné vnady jej vypadávajú z bielizne!

Adriana Lima poodhalila sexi krivky v sexi kampani. Zobraziť galériu (10)
Adriana Lima poodhalila sexi krivky v sexi kampani. (Zdroj: Victoria's Secret)

NEW YORK – Prsia ako na striebornom podnose! Takto svoju štedrú nádielku fanúšikom naservírovala Adriana Lima v novej reklamnej kampani. Krásna tridsiatnička sa totiž po pôrode dcérky má v oblasti hrudníka naozaj čím pochváliť. Nečudo, že kypré a dokonalo tvarované prednosti jej vynášajú milióny.

Juhoamerický sexepíl nezaprie! Dôvod, pre ktorý Adriana Lima patrí k najžiadanejším a najlepšie plateným anjelikom spoločnosti Victoria's Secret, už na prvý pohľad nie je ťažké uhádnuť. Stačí sa pozrieť na čerstvé zábery čiernobielej kolekcie od tohto renomovaného výrobcu spodnej bielizne. Na krivkách brazílskej rodáčky totiž vynikne každučký detail.

Satén, čipka, korzety, podväzky, košieľky aj vzrušujúce súpravičky – takouto plejádou Adriana zvádzala pred objektívom. Tou najväčšou ozdobou celej línie však zostávajú jej závideniahodné krivky. Odkedy koncom roka 2009 priviedla na svet svoju prvorodenú dcérku Valentinu, ponuky sa jej sypať neprestali, práve naopak. S objemnejšími prsiami len za uplynulých 12 mesiacov zarobila 8 miliónov dolárov.

Ako štvrtá najlepšie platená modelka podľa magazínu Forbes sa Adriana o svoj perfektný vzhľad príkladne stará. Pred veľkolepou módnou šou sa tréningu venuje aj dvakrát denne: „Je to skutočne veľmi intenzívne, ani nie tak časovo ako náročnosťou. Skáčem cez švihadlo, boxujem, dvíham činky, ale to ma nudí. Ak sa nehýbem, rýchlo ma to prestane baviť,“ priznala v rozhovore pre Daily Telegraph. Treba však uznať, že jej drina za výsledok rozhodne stojí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu