Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kosorínová má za Chrena náhradu: Mirka tají nového milenca!

Mirka Kosorínová je opäť šťastná. Na módnej šou rozdávala úsmevy na všetky strany. Zobraziť galériu (18)
Mirka Kosorínová je opäť šťastná. Na módnej šou rozdávala úsmevy na všetky strany.

BRATISLAVA – Konečne je opäť šťastná! Zdá sa, že tanečnica Mirka Kosorínová (27), ktorá sa zviditeľnila vďaka markizáckej šou Let´s Dance, je zamilovaná až po uši. Hoci oficiálne nového milenca nepotvrdila, pred našou kamerou priznala, že v jej osobnom živote nastali výrazné zmeny.

Po rozpade osemročného vzťahu má Mirka Kosorínová znovu dôvod na radosť. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že si po niekoľkých mesiacoch našla náhradu za Mateja Chrena, ktorého jej vyfúkla herečka Elena Podzámska. 

Keď sme totiž sexi tanečníčku stretli v utorok na kožušinovej módnej šou, žiarila šťastím a neustále sa usmievala. Zaujímalo nás preto, či má vo svojom živote niečo nové, čo jej robí radosť. „Všetko mám nové, v pozitívnom zmysle slova. Nové výzvy a príležitosti,“ prezradila kráska, ktorej sme sa automaticky spýtali, či to znamená, že má nejakú čerstvú známosť. „Môj osobný život je nový, ale nebudem ho nijak komentovať,“ povedala so záhadným úsmevom Mirka, čím nepriamo naznačila, že je po jej boku nejaký muž.

Keď sme sa snažili zistiť viac, odbila nás slovami, že si svoje súkromie nechá pre seba. Zrejme nechce, aby bol rodiaci sa románik naštrbený medializáciou. Tá totiž rozhodne neprospela jej predchádzajúcemu vzťahu s Matejom Chrenom, ktorý mal búrlivý koniec v podobe niekoľkomesačnej slovnej prestrelky.

Viac o spomínanej módnej prehliadke nájdete tu:

Marianna Ďurianová má doma len jeden kožuch a aj to umelý.

 

Sledujte TOPKY TV: Kosorínová o tom, čo má v život nové... tají milenca?



Mirka Kosorínová o svojom novom vsťahu


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu