Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bartošová v novom klipe: Ako miss mokré tričko!

Iveta Bartošová sa nechala pri nakrúcaní polievať hasičskými hadicami. Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová sa nechala pri nakrúcaní polievať hasičskými hadicami.

BRATISLAVA – Oprela sa do toho! K „zmŕtvychvstaniu“ popovej princeznej Ivety Bartošovej (44) patrí cédečko s novými piesňami. Tým však jej hudobná aktivita nekončí. Rozhodla sa, že pre jednu zo skladieb na disku nakrúti aj videoklip. Ten sa zrodil v bratislavskom daždi a blate.

Po siedmich rokoch nový klip! Iveta Bartošová sa po svojom znovuzrodení na bratislavskej klinike krásy pustila naplno do práce. Naspievala nové CD a už k nemu nakrútila aj prvý videoklip. A to k piesni, z ktorej má depresiu polovica českého národa.

Slováci mali možnosť vypočuť si song Děkuji vám, andělové v šou Adely Banášovej. Iveta vtedy nezvládla nápor emócií a rozplakala sa. Pri nakrúcaní klipu v Bratislave však sršala energiou, hoci ju režisér bosú a v tenkých šatôčkach postavil do dažďa z hasičských striekačiek.

„Chcela som, aby to stálo za to a režiséra som nútila, aby zábery niekoľkokrát opakoval. Všetci ma strašili, že prechladnem, ale som zdravá ako repa,“ smeje sa Bartošová. Pod prúdom vody pritom speváčka pôsobila, akoby sa prihlásila na súťaž Miss mokré tričko. So svojím tímom si však dala záležať na tom, aby neodhalila nič, čo do slušného klipu nepatrí.

 

VIDEO: Toto je Ivetina pieseň, ku ktorej sa momentálne vyrába videoklip.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu