Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nevkusná Rihanna: Ponožky v lodičkách nezachránil ani megavýstrih!

Rihanna opäť experimentovala - a bola na smiech Zobraziť galériu (16)
Rihanna opäť experimentovala - a bola na smiech

PARÍŽ – Opäť šliapla poriadne vedľa! Barbadoská kráska Rihanna (22) pridala do svojej zbierky katastrofálnych módnych kreácií ďalší úlovok, ktorý rozhodne stojí za zmienku. Hoci v značkových šatách poodhalila aj dekolt, výsledok bol viac ako zúfalý. Podivné lodičky totiž zohavila na maximum... Ponožkami!

Módna kreácia, ktorá sa len tak ľahko nevidí! Začiatkom tohto roka sa na prehliadkové móla vrátili ponožky a opäť je dovolené nosiť ich aj do lodičiek. S týmto módnym trendom však treba vedieť zaobchádzať, nie každé ponožky sa totiž hodia do každých topánok. Mladá speváčka Rihanna to však akosi neodhadla. Na jej hlboký výstrih tak výnimočne všetci zvysoka kašľali – neveriacky krútili hlavou nad tým, čo mala speváčka na nohách!

Krásne vzorované šaty značky Prada úplne zhanobila! Rihanna v nich síce pôsobila veľmi žensky, o jej obuvi sa to však, bohužiaľ, povedať nedá. Z normy sa totiž vymykali aj samotné saténové lodičky, ktoré si zrejme doladila k ohnivej hrive. Dych však doslova vyrážal iný detail – hudobnej hviezde v nich „svietili“ kontrastné modré ponožky!

Za módnu pohromu sa Rihanna v utorok pasovala na parížskom Týždni módy, počas ktorého takto „vyparádená“ dorazila na prehliadku značky Miu Miu. Pestrofarebným výmyslom v jej šatníku však zrejme ešte neodzvonilo. Ako lacná šľapka z Jamajky totiž vrtí zadkom aj vo svojom najnovšom klipe. Nechajme sa teda prekvapiť, kam bude schopná zájsť nabudúce!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu