Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Majerníková zo SuperStar: Zatancuje v českom StarDance!

Karolína Majerníková na parkete povedie Sašu Rašilova. Zobraziť galériu (5)
Karolína Majerníková na parkete povedie Sašu Rašilova.

PRAHA – Prekvapenie! Karolína Majerníková (25), ktorá spievala v Česko Slovenskej SuperStar, sa predstaví v inej úlohe. Česká televízia ju totiž obsadila ako profesionálnu tanečnicu do štvrtej série StarDance. Jej partnerom bude herec Saša Rašilov.

Šikovná! Karolína Majerníková najprv súťažila v Česko Slovenskej SuperStar, potom spievala tanečníkom v Let’s Dance 4. Najnovšie však ona sama pred televíznymi kamerami zatancuje. Kedysi sa vraj venovala spoločenskému tancu, len neskôr u nej prevážil záujem o spev. Teraz môže svoje znalosti oprášiť po boku herca Sašu Rašilova v českom StarDance.

Účastníkmi štvrtej série budú aj herečky Jitka Čvančarová a Veronika Žilková, herec Pavel Kříž, speváčky Monika Absolonová a Aneta Langerová, moderátor Alexandr Hemala a kuchár Filip Sajler. StarDance sa bude vysielať každú sobotu od 30. októbra do 18. decembra.

Moderátormi budú už tradične Marek Eben a Tereza Kostková, ktorí si tiež zatancujú v úvodných choreografiách. Do poroty zasadnú Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Petra Kostovčíková a riaditeľ baletu pražského Národného divadla Petr Zuska.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu