Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Stratená Miss Slovensko Georgievová: Dala o sebe vedieť a ukázala syna!

Marína Georgievová zverejnila na sociálnej sieti Facebook fotku, na ktorej spí spolu s 10-mesačným synčekom. Zobraziť galériu (7)
Marína Georgievová zverejnila na sociálnej sieti Facebook fotku, na ktorej spí spolu s 10-mesačným synčekom. (Zdroj: Facebook)

MODRA – Toto je jej poklad! Miss Slovensko 2010 Marína Georgievová (22) sa po prevalení romániku so starším podnikateľom Slobodanom (51) stiahla do úzadia. Prestala komunikovať s okolím a dokonca sa jej podarilo ututlať aj tehotenstvo. Po dlhšom čase však tmavovláska predsa len poodhalila svoje súkromie. Na sociálnej sieti Facebook totiž zverejnila fotku so svojím - doteraz pred zrakmi verejnosti utajovaným - synčekom (10 mes.).

Keď exotická Marína Georgievová vyhrala v roku 2010 titul Miss Slovensko, stál po jej boku o rok starší priateľ Boris. No ani ju neobišla „misskovská kliatba“ a po dvoch rokoch sa dvojica rozišla. Povrávalo sa vtedy, že za krachom ich vzťahu stojí 51-ročný podnikateľ Slobodan.

Odvtedy, ako sa prevalil románik so starším biznismenom, akoby sa po kráske zľahla zem. Na verejnosti sa vôbec neukazuje. Dalo by sa povedať, že sa doslova uzavrela pred svetom. Podarilo sa jej dokonca utajiť aj svoje tehotenstvo.

Jej chlapček má už v súčasnosti 10 mesiacov. Georgievová o ňom dala až teraz prvýkrát vedieť. Na sociálnej sieti Facebook zverejnila fotku, na ktorej spolu s drobčekom spí. Ide o naozaj chutný záber. Zdá sa, že mladá mamička a jej ratolesť si prítomnosť jeden druhého užívajú. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu