Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Demi Moore: Súdila sa kvôli čiernobielym fotkám!

Demi Moore Zobraziť galériu (4)
Demi Moore (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hollywoodska herečka Demi Moore dosiahla mimosúdne vyrovnanie s austrálskym bulvárnym magazínom New Idea. Ako uviedol v pondelok jej právnik, išlo o zverejnenie fotografií celebrít z večierka, ktorý usporiadala v roku 2008.

Štyridsaťsedemročná herečka žalovala magazín pre zverejnenie čiernobielych fotografií seba, dcéry Rumer Willis, rapera P. Diddyho, herečky Cameron Diaz a herca Orlanda Blooma. Moore mala na Austrálskom federálnom súde osobne vypovedať, že bola vlastníčkou fotografií a magazín New Idea porušil jej autorské práva a súkromie, keď ich v marci 2008 uverejnil. Sudca John Middleton však vyhlásil, že sa od hviezdy filmov Duch (1990) a Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003) už nevyžaduje predloženie dôkazov na pojednávaní, ktoré sa malo začať v pondelok.

"Z pohľadu médií sa zdá, že správa o neúčasti pani Moore zarmúti veľa fanúšikov," povedal Middleton. Podľa agentúry AAP herečkin právnik uviedol, že v utorok predložia súdu dohodu, ktorú obe strany spoločne vypracujú. Fotky z oscarovej párty, ktorú herečka usporiadala, mali údajne hodnotu viac ako 200 000 dolárov (zhruba 140-tisíc eur). Novinár sa mal vraj vyhnúť ochranke a tak ukradnúť kópie fotografií, ktoré herečka pripravovala pre hollywoodskych hostí ako darčeky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu