Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Milla Jovovich: Najprv drsná erotika, potom zrútenie a slzy!

Milla Jovovich sa pred kamerou vyzlieka jedna radosť, doma však roní slzy Zobraziť galériu (9)
Milla Jovovich sa pred kamerou vyzlieka jedna radosť, doma však roní slzy

LOS ANGELES – Nie je scéna ako scéna! O tom sa na vlastnej koži presvedčila už aj modelka Milla Jovovich (34), ktorá sa v čoraz väčšej miere venuje svojej kariére pred kamerou. Herecký chlebík však pre ňu nie je práve jednoduchý – vyzlečie sa síce na počkanie, no doma reve do vankúša!

Najprv drsný sex, potom krokodílie slzy! Aj takúto podobu mal bežný pracovný deň americkej herečky počas natáčania thrilleru s názvom Stone. V ňom sa totiž zhostila skutočne neľahkej úlohy – byť manželkou odsúdenca (Edward Norton)  a zvádzať postaršieho kurátora (Robert de Niro). Dramatický náboj a sexuálne napätie ju tak pohltili, že sa potrebovala „vyventilovať“ aspoň v súkromí!

Plakávala manželovi na ramene! Presne takýmto spôsobom sa Milla stotožňovala s jednou z najväčších hereckých výziev vo svojom živote. Ako totiž uviedla pre noviny Los Angeles Times, vo vnútri to v nej doslova kričalo: „Moja postava, Lucetta, je rozhodne drsná povaha. Vo svojej nahote aj sexualite. Zvlášť, pokiaľ sa má intímne zblížiť s niekým, koho stretla v ten deň. Je to ťažké... Cítite sa zneužití a cestou domou smoklíte. Môj úbohý manžel sa s tým musel vyrovnať.“

Ako sa však zdá, zákonná polovička nie je kráske s ukrajinským pôvodom veľkou oporou len v súkromí. Milla totiž prezradila, že režisér Paul W. S. Anderson má už opäť množstvo kinematografických nápadov. Ich spoločný projekt, Resident Evil, sa vraj rozhodne dočká piateho pokračovania, do ktorého chcú zapojiť aj návrhy samotných divákov. Sexi modelka sa tak nateraz báť o prácu rozhodne nemusí!





 

Milla Jovovich bola tvárou Fashion Weeku. Viac nájdete TU:



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu