Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Mojsejová sa obáva prúseru: Bude z toho bordel!

Nora si zmýlila pani Lidu so Zuzanou Paroubkovou. Snáď z toho nebude prúser... Zobraziť galériu (10)
Nora si zmýlila pani Lidu so Zuzanou Paroubkovou. Snáď z toho nebude prúser...

BRATISLAVA/KOŠICE – Úprimnosť nadovšetko! Včera večer sa na televíznych obrazovkách Jojky odvysielala prvá časť relácie Kapor na torte. V nej jednoznačne zabodovala kontroverzná Nora Mojsejová (52), ktorá ako prvá varila pre svojich hostí. Ako už u Košičanky býva zvykom, servítku si pred ústa nekládla. Až teraz si však uvedomuje, že povedala aj to, čo nemusela!

Nora Mojsejová v relácii Kapor na Torte hostila okrem českých celebrít aj ženu z ľudu – pani Lidku. Tá zavítala do podnikateľkinho domu ako prvá. Svoju identitu však mala utajiť a štáb od nej chcel, aby vystupovala ako osoba, ktorá sa pohybuje v českom šoubiznise.

Keďže Lida vchádzala do Mojsejovej príbytku dosť opatrne, Nora stihla za ten čas svojho hosťa okomentovať. „Dajaká stará raketa tu je,“ poznamenala. Žena sa na prahu jej domu predstavila ako „celebrita z Čiech.“ Nora si na chvíľu myslela, že ide o bývalú manželku českého politika Jiřího Paroubka – Zuzanu. „Asi z toho bude ešte bordel,“ povedala nám po odvysielaní včerajšieho dielu Nora s pobavením v hlase. Napriek tomu však dúfa, že samotná Paroubková z toho nevyvodí nejaké dôsledky.

Nora totiž ešte počas vysielania priliala olej do ohňa tým, že politikovej bývalej žene nepriamo „naložila.“ Keď totiž pani Lidka priznala, že už viackrát počula, že si sú podobné, podnikateľka začala zachraňovať situáciu. „Ale vy ste krajšia,“ polichotila Lide. Tá nezaostávala a pochválila Mojsejovú, že aj ona je veľmi pekná.

Ako sa zdá, Košičanka komplimentmi nešetrí. Iné to však bolo, keď v našom rozhovore prišla opäť reč na českú pornoherečku. „Tá Dolly Bustar, či ako sa vlastne volá, mala v ústach viac vtákov, než ja rožkov,“ neudržala sa a opäť so znechutením v hlase poznamenala Mojsejová. Ktovie, či tieto slová nakoniec nevyvolajú väčšiu búrku, ako omyl s pani Paroubkovou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu