Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Mojsejová útočí na Mázikovú: Pije a namiesto hlavy má riť!

Nora zostala z Evy nepríjemne prekvapená. Zobraziť galériu (7)
Nora zostala z Evy nepríjemne prekvapená.

KOŠICE – Toto od nej nečakala! Svojrázna košická podnikateľka Nora Mojsejová (52) zostala po odvysielaní prvej časti relácie Kapor na torte nepríjemne prekvapená. Na svedomí to má speváčka Eva Máziková (60). Čo na nej Noru tak veľmi pobúrilo?!

Keď sa stretne viacero dominantných osôb, o napätie je postarané! Inak tomu nebolo ani nedávno vo vile Nory Mojsejovej - počas nakrúcania medzinárodnej šou o varení. Aj keď to na prvý pohľad vyzeralo tak, že ide o priateľské posedenie, nebolo to celkom tak.

Ako nám Košičanka prezradila, po pondelkovom odvysielaní prvej časti zostala prekvapená. „Dávali mi celkom vysoké známky. Keď však hodnotili jedlo v mojej neprítomnosti, sťažovali sa. No do očí mi nikto nepovedal, že mu nechutilo. Úplná pretvárka. To je celý ten šoubiznis,“ poznamenala Nora znechutene.

Najviac sa sklamala v speváčke Eve Mázikovej. Tá je podľa podnikateľkiných slov veľmi falošná. „To som ešte nezažila. Ona je taká herečka, že nemá problém zahrať riť namiesto hlavy... za 10 €,“ nešetrila blondínu Mojsejová.

Košičanku prekvapilo aj to, ako Máziková okomentovala jej kuchárske umenie. Eva ho porovnala s modelmi večerných šiat z Norinej kolekcie, ktoré podnikateľka predstavila po večeri. Vkusnú módnu tvorbu speváčka v prítomnosti Mojsejovej pochvaľovala. A rovnako tak aj jedlo, ktoré vraj bolo super. Keď však nahrávala videovizitku - bez prítomnosti výrečnej východniarky, tak povedala: „Ona má dobrý vkus. Ja som si vždy myslela, že takí ľudia vedia aj dobre variť, ale Nori, prepáč, nebolo to tak.“

Keď tento výrok počula počas pondelkového vysielania relácie Kapor na torte Mojsejová, dožralo ju to. „Pred jedlom vypila päť pohárov vína a potom kritizuje, že moje jedlo nemalo chuť. Veď nech sa najprv naje a potom nech pije,“ uzavrela tému pretvárky Nora.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu