Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bartošovej rozvodová taktika: Ide vyťahovať špinu - zo spálne aj z bordelu!

Pomeje bude zrejme za návštevu nevestinca ešte pykať. Zobraziť galériu (6)
Pomeje bude zrejme za návštevu nevestinca ešte pykať.

PRAHA – Šťavnatý rozvod?! Pojednávanie o konci manželstva Ivety Bartošovej (44) a Jiřího Pomejeho (45) by sa malo uskutočniť 18. októbra. A speváčka sa naň už teraz svedomito pripravuje. Je vraj ochotná použiť informácie z vlastnej spálne, aj manželov úlet v bordeli!

Rozvod za každú cenu! Ak by náhodou sudca váhal, či má ukončiť manželstvo Bartošovej a Pomejeho, Iveta si už teraz pripravuje tromfy. „Chce argumentovať tým, že spolu nemali pohlavný styk už od januára,“ tvrdí zdroj denníka Aha! Pomeje naopak vraj chce dokazovať, že sex mali ešte krátko pred krachom ich vzťahu.

Ako však rozvodový právnik Filip Svoboda podotkol, intímnosti zo spálne by sa na pretras vôbec nemuseli dostať. Sudcov vraj skôr zaujímajú všeobecné príčiny rozpadu manželstva. A Iveta vraj sľubuje, že ich prezradí.

Keby však špiny nebolo dosť, ešte sú tu Pomejeho fotografie, ako vychádza nadránom z verejného domu. Podľa advokáta by to mohol byť dostatočný argument. Vernosť manželov je totiž jedným z bodov zákona o rodine. Nech už Bartošová argumentuje hocičím, pokojný rozvod to zrejme nebude.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu