Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bartošová prehovorila: V exekúcii som kvôli Pomejemu... A dôvodov na rozvod je viac!

Iveta vraj Jiřího definitívne škrtá zo svojho života. Zobraziť galériu (3)
Iveta vraj Jiřího definitívne škrtá zo svojho života. (Zdroj: Peter Frolo)

PRAHA – Vyliezla z ulity! Iveta Bartošová (44) sa rozhodla, že S Jiřím Pomejem (45) už nechce mať nič spoločné. Zbavila sa aj jeho kamaráta, producenta Pavla Páska. Ako prezradila, nechce už byť zalezená v izolácii a život berie do vlastných rúk. A na rozvode trvá!

Ako sme už písali, komunikáciu s médiami za Ivetu od svadby riešil buď Jiří Pomeje, alebo jeho kamarát Pavel Pásek. Speváčka však konečne povedala dosť! „Väčšinou Jirka hovoril svoje názory, nehovoril za mňa. Ja sa ale kontaktu s nikým nevyhýbam. Nechcem byť izolovaná,“ povedala v rozhovore pre denník Aha!

Novinári sa, samozrejme, najviac zaujímali o tému rozvodu. Bartošová potvrdila, že žiadosť podala. Spoločné vyhlásenie však so svojím manželom nevydá. „Čo sa stalo, malo by zostať medzi nami. A nie je už dôvod, aby sme sa naďalej vídali, hovorili spolu, alebo sa inak kontaktovali. Mám už vlastný život a konečne som zase sama sebou,“ tvrdí blondínka.

Dôvody krachu manželstva si síce nechala pre seba, ale niečo naznačila. „Prestali sme si rozumieť. A čo sa týka exekúcie – prečo si myslíte, že sa rozvádzam? Ale nie je to jediný dôvod. Tento rozchod bude preto naozaj definitívny, návrat sa už konať nebude,“ sľubuje verejne Bartošová. Speváčka teda zrejme po dlhom čase berie život do vlastných rúk. Nechajme sa prekvapiť, ako dlho jej to vydrží.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu