Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Pahltná Bartošová: Chce byť ako Mojsejová!

Iveta si podobne ako Nora vypýtala vyšší honorár. Zobraziť galériu (6)
Iveta si podobne ako Nora vypýtala vyšší honorár.

BRATISLAVA/PRAHA/KOŠICE – Máli sa im! Ako sa zdá, účastníčky Česko Slovenskej šou o varení Kapor na torte sa pobijú o honoráre. Po tom, čo si vyššiu sumu peňazí zažiadala kontroverzná podnikateľka Nora Mojsejová (52), chce viac financií aj česká speváčka Iveta Bartošová (44).

Pýtajú si viac! Po nakrútení prvého kulinárskeho stretnutia si začala košická podnikateľka Nora Mojsejová pýtať vyšší honorár. Odôvodnila to tým, že sa jej nepáčilo, s akými známymi tvárami má variť. Dokonca neskrývala svoje znechutenie voči poronoherečke Dolly Buster, ktorú mala v dome pohostiť. Vadili jej aj postupy českého štábu, ktorý u nej na Pereši reláciu nakrúcal.

„Na obrazovkách sa to neobjaví, pokým nedostanem taký mastný honorár, aký si zapýtam,“ hnevala sa pred pár dňami Nora. To jej však veľmi nepomohlo. Ako totiž vyšlo najnovšie najavo, tvorcovia projektu nemajú v pláne vyplatiť jej vyšší honorár. Spomínaná časť sa podľa našich informácií objaví už zajtra večer na televíznych obrazovkách Jojky.

Ako sme sa dozvedeli od nášho zdroja, Nora nie je jedinou účastníčkou, ktorá má záujem  o zvýšenie honoráru. Aj Iveta Bartošová by si chcela prilepšiť. A to napriek tomu, že nakrúcanie s ňou bolo veľmi problematické. Na pľac chodila neustále neskoro, prerušovala výrobu, popíjala a fajčila, čo prekážalo ostatným súťažiacim.

Speváčke sa však netreba čudovať, že ju zlákala vidina väčších peňazí. Jej finančná situácia totiž nie je najlepšia a hovorí sa aj o dlhoch, ktoré má na krku. Dokonca nie je isté ani to, či stále vlastní svoj dom. Pre hostí totiž varila v byte svojej právničky.

V súvislosti s Ivetiným honorárom sme tiež zistili, že ako jedinej jej ho vyplatili v hotovosti a nie na bankový účet. „K honorárom účinkujúcich sa nebudeme vyjadrovať. Nechceme ani komentovať akékoľvek špekulácie,“ odbil nás hovorca televízie Joj Jozef Gogola, keď sme zisťovali podrobnosti o peniazoch pre Bartošovú.

Čo však v otázke peňazí isté je, že víťaz získa 10 000 €, ktoré venuje na charitatívny účel podľa vlastného výberu. Prvú časť relácie Kapor na torte si budete môcť pozrieť už v pondelok večer na obrazovkách televízie Joj. 

VIDEO: Počas nakrúcania šou Kapor na torte bolo poriadne horúco.

 


kapor na torte


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu