Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Playmate Cifrová má nového milenca: Toto je ON!

Eva Cifrová a jej nový priateľ Michal. Zobraziť galériu (7)
Eva Cifrová a jej nový priateľ Michal.

BRATISLAVA – Už nie je sama! Po tom, čo sa sexi blondínka Eva Cifrová (28) rozišla pred niekoľkými mesiacmi so svojím (ex)priateľom Gabrielom Heringhom (38), má novú lásku. Topky.sk zistili, do koho sa kráska s bujným dekoltom zamilovala.

Žiari šťastím! Bývalá playmate Eva Cifrová už nie je sama! Topky.sk vypátrali, že sa v jej prítomnosti pohybuje už dlhšiu dobu muž, ku ktorému má až nápadne blízko. „Zoznámili sa asi pred tromi mesiacmi. Sú spolu krátko, približne dva týždne. Volá sa Michal a organizuje spoločenské akcie,“ prezradil nám človek z blondínkinho okolia.

Dvojicu sme stretli aj pred niekoľkými dňami na jednom z bratislavských žúrov. Snažili sa správať nenápadne a skrývali sa v odľahlej časti podniku. Keď sme sa na nový objav spýtali samotnej Cifrovej, vzťah nám potvrdila. „Sme spolu, ale nechcem to viac komentovať,“ stráži si súkromie plavovláska.

Eva tvorila ešte donedávna šesť rokov pár s nitrianskym podnikateľom Gabrielom Heringhom – exmanželom súčasnej partnerky podnikateľa Borisa Kollára Andrey Heringhovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu