Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Playmate Cifrová ako ju nepoznáme: Krvilačná hradná pani!

Eva Cifrová ako ju nepoznáme. Zobraziť galériu (6)
Eva Cifrová ako ju nepoznáme.

KOŠICE - ŠACA – Provokatívna! Playmate Eva Cifrová (27) prednedávnom opäť nafotila sériu zaujímavých fotografií. Nie však v Evinom rúchu, ako by sa očakávalo...

Blondínka zvádza, aj keď je zahalená! Modelka Eva Cifrová sa pred nedávnom vžila do kože čachtickej pani - Báthoričky. Tá bola známa tým, že kvôli kráse sa kúpala v ľudskej krvi. Keď Eva nedávno pózovala v šatách a v účese pripomínajúcom šestnáste storočie, na chvíľku sa musela vcítiť do podobnej úlohy. A napriek tomu, že odhalila len nohy, červený odtieň na jej perách dokonale navodzoval hriešne myšlienky.

Ako nám Eva prezradila, nezvyčajnú atmosféru fotenia si užívala aj napriek tomu, že to bolo pre ňu niečo nové. Na otázku, či by si takýto život vedela predstaviť, so smiechom poznamenala: „Fascinuje ma to, ale myslím, že výdobytky modernej doby by mi veľmi chýbali. A myslím si, že v tej dobe sa ani moc nesprchovali, to nie je nič pre mňa.“ Rovnako tak sa jej nepozdávajú ani Báthoričkine praktiky. „To by som pre krásu určite neurobila. Radšej by som zvolila kúpanie v bylinkách a nie v krvi," tvrdí.  

Stredovekú atmosféru radšej preto navodzovala len so svietnikom v ruke. A takmer išlo o život práve jej. „Stále som si musela dávať pozor na vlasy, aby mi náhodou nezhoreli,“ prezradila Eva. Myslíte si, že to Cifrovej v úlohe Báthoričky pristane? Hlasujte v ankete!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu