Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

a VIDEO Náročná Cifrová: Takto sa dala opäť vylepšiť!

Eva Cifrová si nechala napichať botox. Zobraziť galériu (8)
Eva Cifrová si nechala napichať botox.

BRATISLAVA - Zatúžila po zmene! Najznámejšia slovenská playmate Eva Cifrová (27) znova zavítala ne estetickú kliniku. Topky.sk boli pri tom, keď sa kráska nechala upraviť.

Blondínka Eva Cifrová sa netají tým, že má svoje telo umelo upravené. Podstúpila dvakrát plastiku pŕs a nechala si upraviť aj pery. V pondelok poobede sme playmatku zastihli v Pezinku na klinike estetickej medicíny, kde sa nechala skrášliť. Nechala si do čela napichať botulotoxín.

Už raz som to podstúpila. Naozaj som bola iba zvedavá, či to pomôže a aký efekt to bude mať. Teraz som sa rozhodla, že si dám urobiť čelo, lebo som ho v poslednom čase začala veľmi krčiť. A práve ten botulotoxín má zamedziť tvorbe vrások,“ priznala nám Cifrová, ktorá do budúcnosti nevylučuje ďalší podobný zákrok. „Myslím si, že po lete, keďže človek veľmi žmúri od slniečka, si dám urobiť aj okolie očí, ešte uvidím,“ dodala kráska.

Topky.sk zisťovali, čo takýto zákrok stojí. „Cena sa pohybuje od 130 do 200 Eur,“ prezradila nám dermatologička Alena Pallová, ktorá zákrok Eve robila. „Každé 3 až 5 mesiacov by sa mal zákrok opakovať, samozrejme podľa potreby. U každého je to individuálne. Čo sa týka nežiaducich účinkov, tak môže nastať svrbenie, modrinky, začervenanie, alebo pokles očného viečka,“ netajila doktorka.

Sledujte TOPKY TV: Cifrová si nechala napichať botox!



Eva Cifrová sa podujala na botoxové injekcie


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu