Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

a VIDEO Súboj polonahých tiel: Takto bojovali známe tváre!

Odhalené známe osobnosti na Magio cupe. Zobraziť galériu (28)
Odhalené známe osobnosti na Magio cupe.

BRATISLAVA – Bolo sa veru na čo pozerať! Známe osobnosti, profesionálni hráči i nadšenci plážového volejbalu sa stretli vo štvrtok na Magio pláži. Tam si zmerali sily v turnaji, ktorý sa konal po druhýkrát. Niektoré dámy, ale predovšetkým páni, nezaháľali a odhalili svoje vyšportované telá.

Druhý ročník plážového turnaja vo volejbale Magio cup 2010 si ani tento rok nenechali ujsť niektoré známe osobnosti. Nechýbal tu režisér Nikita Slovák, moderátor Slávo Jurko, moderátorka Erika Barkolová, moderátor Peter Čambor, snoubordista Radoslav Židek, bývalý superstarista Jakub Petraník, model a bývalý moderátor Miroslav Šmahel, fotografka Tina Turnerová a mnohí novinári. Rovnako tak sa turnaja zúčastnili i profesionálni volejbaloví hráči, ktorí turnaj okorenili špičkovými výkonmi.

Víťazom turnaja sa stalo družstvo Kmeťobanda na čele s moderátorom Slávom Jurkom, ktorý tak obhájil svoj minuloročný titul. Niektorí vyššie menovaní sa nehanbili a tričká bez problémov zo seba zhodili. Ukázali tak divákom nie len svoju zručnosť, ale aj svoje vyšportované polonahé telá. Pozrite sa, kto má akú postavu! Fotografie nájdete v našej GALÉRII.

Po turnaji nasledovalo vyhodnotenie a tanečná módna prehliadka, ktorú spoluorganizovala manželka Patrika Tkáča- Iveta. 

Sledujte TOPKY TV: Plážový turnaj a večerná prehliadka!



Volejbalovy turnaj na magio plazi


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu