Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Drsný vyhadzov z Markízy po 17 rokoch: Čambora vytlačila Hospodárová!

Peter Čambor pôsobil v televízii Markíza 17 rokov. Zobraziť galériu (3)
Peter Čambor pôsobil v televízii Markíza 17 rokov.

BRATISLAVA - Skončil! Šetrenie a úsporné opatrenia v Záhorskej Bystrici majú svoju ďalšiu obeť. Na obrazovkách Markízy už viac neuvidíme moderátora Petra Čambora (38). Ten bol neodmysliteľnou súčasťou modro-žltej televízie zhruba 17 rokov. V redakcii športového spravodajstva bol služobne najstarším. Vedenie sa vraj rozhodovalo medzi ním a Janou Hospodárovou (37). Napokon si kompetentní ponechali v tíme plavovlásku.

Ako sme vás na topkách informovali, nový riaditeľ televízie Markíza Matthias Settele má za úlohu škrtať vysoké náklady. V rámci toho už napríklad zrušil vysielanie stanice TV Fooor. Ďalej vraj plánuje prepustiť zhruba 100 zamestnancov v priebehu najbližších mesiacov. Spočiatku sa prepúšťali ľudia, ktorí sa neobjavujú na obraze, teraz už ale došlo aj na známe tváre.   

Redakciu športového spravodajstva totiž musel opustiť Peter Čambor. Paradoxné je, že služobne bol najstarší a najskúsenejší v tíme. „Už pred časom sme spomínali, že v rámci spravodajstva nastanú určité zmeny. Radi by sme Petrovi poďakovali za spoluprácu,“ reagovala hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová na rozviazanie spolupráce s Čamborom. 

V súvislosti so stratou jeho fleku treba spomenúť, že vedenie sa rozhodovalo medzi ním a Janou Hospodárovou. No hoci blondínka posilnila redakciu ako posledná, veci si musel zbaliť Čambor. Športové výsledky nám tak bude hlásiť na striedačku moderátorka a Peter Varinský. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu