Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vidno mu aj časť údu: Jakub Petraník zo SuperStar šokuje nahotou!

Jakub Petraník nafotil odvážne zábery. Zobraziť galériu (10)
Jakub Petraník nafotil odvážne zábery.

BRATISLAVA – Na Adama! Jakub Petraník (24), ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v druhej sérii speváckej šou SuperStar, očividne nepatrí medzi hanblivé typy. Potvrdzujú to aj najnovšie zábery, ktoré pribudli do jeho archívu. Pred objektív sa totiž postavil úplne nahý, na šteklivých fotkách mu vidno aj časť prirodzenia.

Žiadne neviniatko! Jakub Petraník sa do povedomia Slovákov dostal účinkovaním v speváckej šou SuperStar 2, keď svojím plachým pohľadom očaril nejednu tínedžerku. S pribúdajúcimi rokmi však odhadzuje zábrany. A už rozhodne nie je tým utiahnutým spevákom. 

Dôkazom môžu byť šteklivé fotografie, ktoré najnovšie pribudli do Jakubovho archívu. Pózuje na nich úplne nahý. „Oslovil ma jeden začínajúci fotograf. Keďže som vždy chcel mať takéto odvážnejšie zábery, kým ešte vyzerám, tak som jeho ponuku prijal,” vysvetlil nám bývalý superstarista. 

Hoci ide prevažne o jemne erotické fotky, na niektorých z nich Jakub odhalil svoj zadok a aj časť predných partií. Zaujímalo nás preto, aký je jeho postoj k nahote. „Nikdy som nemal problém s takýmito vecami. Nie som konzervatívny typ človeka,” reagoval s úsmevom Petraník, ktorý sa napríklad v minulosti vyzliekal aj na spoločenskej akcii.

Prečítajte si: Kontroverzný klip Jakuba Petraníka: Kopírka Rihanny a tvár zaliata krvou!

Jakub Petraník nemá s nahotou žiaden problém.
Zobraziť galériu (10)
Jakub Petraník nemá s nahotou žiaden problém.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu