Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zakázaný VIDEOKLIP rapera Necra: Násilie, sex a prostitútky!

Záber z videoklipu rapera Necra Zobraziť galériu (6)
Záber z videoklipu rapera Necra

NEW YORK – Nepozná hranice! Raperi sa hrajú na tvrdých mužov bežne. To čo však predviedol americký raper Necro (34) vo svojom videoklipe Human Traffic King je priveľa. Pre nechutné zábery ho zakázali vo viacerých amerických štátoch!

Ženu na ulici unesú v tmavomodrej dodávke, aby ju predali šejkovi. Pasáci hrajúci karty pri stole nesedia na stoličkách, ale na troch prostitútkach s dorezanou tvárou. Toto sú len niektoré brutálne obrazy z videoklipu.

Ženské organizácie v USA naňho pľujú oheň a síru! Keď začujú jeho meno radikálne americké feministky, najradšej by siahli po kastračných nožoch. Tieto nenávistné vášne budí už niekoľko rokov biely raper, hudobný producent a herec Necro, vlastným menom Ron Braunstein. Tento klip, prekračujúci akékoľvek hranice, predznamenal jeho album Die!

Rodák z Brooklynu si vyberá morbídne a surové témy a jeho rýmy sú odkazy na násilné udalosti z minulosti či súčasnosti. Narapoval napríklad skladbu z pohľadu vražedného komanda Charlesa Mansona. Táto skupina šialencov zmasakrovala v auguste 1969 päť ľudí v usadlosti známeho režiséra Romana Polanskeho, vrátane režisérovej tehotnej manželky, herečky Sharon Tate. Primiešajte k jeho tvorbe ešte porno texty a puritánski Američania by tohto “skazeného syna“ najradšej vykopli z krajiny.

Nepozná mieru! Necrovi sa to však vypomstilo. Najskôr jeho šiesty radový album odmietli predávať niektoré obchodné reťazce. Najmä pre pesničku, v ktorej sa štylizuje za obchodníka s bielym mäsom. Nakoniec album z predaja stiahli, pretože sa právne neošetrilo použitie motívu z jednej pesničky od držiteľky ceny Grammy, americkej folkovej speváčky Ani DiFranco.

„Je nezávislá, nemala by mi ísť po krku,“ myslí si raper. „Mala by naopak oceniť, ako som tú skladbu použil.“ Kameň úrazu zrejme nebude len v autorských právach. Speváčke sa nepáči, ako v textoch ponižuje ženy. Nešetrí ani svoje bývalé milenky. „Mal som veľa krásnych báb, ale nikdy nezabudnem na Eriku, pretože som s ňou bol najdlhšie. Bola krava, ale vedela to skvele v posteli!“ podelil sa so svojim súkromným životom pre jeden český hudobný web.

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre mladistvých čitateľov. 




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu